![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Almanya'dan izinli olarak gelen İbrahim kardeşimle, sabah altı cıvarı limanda buluşup,sırtı çekerek yola koyulduk.Tabii İbrahim kardeşim sırtı zevkini yaşadığı için aklı fikri ve tüm dikkati kamışların hareketine odaklanmıştı.
![]() ![]() ![]() ![]() İlk avlak bölgemiz olarak, pitayı seçtik. Rüzgar çok hafifde olsa kuzeyden esmesine rağmen akıntı tam tersine ve kuvvetli olması, balığın yeme nazlı gelme nedenlerinden olduğundan,bir iki parça istavrit ve kupesten sonra, saat onbir cıvarı ikinci avlak bölgemiz olaran Alman bandozuna gitmek üzere çapayı kaldırdık.. Çapayı attıktan sonra ilk dakikalarda pita gibi keyifsiz olan balık, havanın oturmasıyla süper bir hareketlilik başladı.Kupesler ikişerli üçerli gelmeye başladı. ![]() ![]() ![]() Kırk kırkbeş dakika avlandıktan sonra hareketlilik devam ederken havanın yükselmeye başlamasıyla avımızı noktaladık. TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELSİN.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman kaptanım harika av olmuş.
Ama benim kafam bu istavritlere takıldı hakikaten sanırım bu sene görüp göreceğimiz rahmet bu. Perşembe-cuma gelebilme ihtimalim var sırtıya çıkalım diyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bereketli olsun kaptanım,av sonu tavalıkları fazlasıyla almışsınız maşallah.Afiyetler olsun.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Evet Tago güzel bir av oldu da benimde senin gibi kafam onlara takılık. Geçen senenin aksiyonlarıyla avunuyoruz..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Sağ olasın Orhan abi, tavalıklar fazla sıyla çıktı..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() süleyman abi klasiği yaşanmış yine ya kaptanım sen nerde efsunlandın söylede bende efsunlatayım kendimi
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() senin işin gücün yok
![]() ![]() ![]() ama süleyman abi gerçekten seninle gelen herkes keyif alıyor almadım diyenide görmedim duymadım. ![]() ne diyelim yüreğine sağlık ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Süleyman amca yine her zaman ki gibi avların çok güzel keyifli.Şu uskumrular kolyozlar bollaşmadı galiba bi gelip beraber de tutamadık ya
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Süleyman abi bu balıklar olmasada senle vakit gecirmek gercekten bana yetiyor.Emeklerine saglık Kaptanım.Paylasım icin tesekkürler.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Her zamanki gibi çok güzel bir av yapmışsınız süleyman abi maşallah nazar değmesin.İstavritler çok güzel görünüyor..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
arkadaşım İbrahim'le Çeşme tatili | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 28-08-2006 08:28 |