|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgılı dostlar oncelıkle hepınıze merhabalar.Balık avı forumlarına yabancı degılım.3 gun oncesıne kadar baska bır sıtenın yonetıcı kadrosunda 3 yıla yakın bır zaman gorev yapan denıze ve balıga gonul vermıs bır amator avcıyım.Sahıp oldugum degerler kurallarım bazı nedenler benı sıteden ıstıfa vermeye zorladı ve ıstıfamı vererek ayrıldım 3 gundur kendıme gore bır sıte arayısı ıcerısındeydım rastgele sıtesı daha oncede bıldıgım bır sıte ıdı.Dostlar bır cok uyenızı belkı tanıyor olacagım benıde aranıza kabul edersenız benı onure edersınız hepınıze tekrar merhabalar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sitemizde bildiğin gibi üye ve yönetim aynı kategoride ve aynı sevgi saygıyı paylaşmaktadır. keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileyip güzel avlar temenni ederim. ![]() tekrar hoş geldin. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Hakan ailemize hoşgeldin.Burada başka sitede yönetici olman önemli değil bizim değerlerimiz dostluğumuz umarım aradığını bizimle bulursun ve engin tecrübelerini bizlerle paylaşırsın.Herdaim RASTGELSİN
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abı sızı başka forumdan hatırlıyorum burada oldugunuzu bılmıyordum tekrar merhabalar
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() serkan merhabalar yazımdada belırttıgım gıbı ıstıfamı verdıgımı belırtmıstım sanırım tam dıkkat etmedınız tekrar merhabalar
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
bu arada bırsey sormak ısterım yenı mesajlar yazıldıkcamı gelıyor yoksa 1*2 sayfalık sıralama oluyormu
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() her mesaj konuyu bir üste taşır ve koyu renk alır okunmadı ibaresi için çok eski bir konu dahi mesajla yukarı çekilir.umarım istediğiniz cevabı vermişimdir.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gönül dostlarıma... | baracuda_35x | Tanışma | 15 | 21-06-2010 19:14 |
Tüm avseverlere selam olsun | efsane-2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-06-2010 16:57 |
Herkeze selam olsun | balıkçıhalil | Tanışma | 17 | 17-03-2010 20:40 |
Tüm forumdaki arkadaşlara selam olsun. | samimakis | Tanışma | 14 | 22-02-2010 08:24 |