|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bir haftasonunu daha geride bırakmak üzereyiz. Boğazda, Bayram tatilinde aniden kesilen balık, lodosun çıkması ve ters akıntıların başlaması ile tekrar oltaya gelmeye başladı. Gün boyu Rapala veya yemli takımla çinekop alınmaya başlandı. Benim avlanacak vaktim sabah erken saatlerde 1-2 saat olduğu için yemli işine vakit bulamıyorum. Ancak 2 gündür Bebek-Çamlıbahçe sahilinde sabah saatlerinde çok güzel çinekop yapmakta. Rapala ile avlanmak gerçekten çok keyif verici. Balık açıkta ve kurşun düştüğü yerdeki ortalama dip derinliği 45-50 m. arasında olduğu için 125-150 gr kurşun kullanmak gerekiyor.
Cumartesi sabah 3 atışta 3 çinekop çektikten sonra kullandığım kamış yılların yorgunluğuna dayanamayarak ikiye kırıldı. Beni balığın bol olduğu bir anda yapayanlız bıraktı. Arabanın bagajında bulunan yedek olta pek iyi olmasada zor koşullarda 3 tanede de bu olta ile çinekop aldım. Akıntı azalınca balıkta iyice nazlı gelmeye başladı. Avı sonlandırdım. Oltayı hemen tamir ettirmeye gittim. Aynı zamanda 2 adet yeni rapala daha aldım. Bu sabah saat 07:00 da tekrar Çamlıbahçe sahile geldim. Saat 08:15 e kadar yine güzel balık vardı. Bu kez 9 adet çinekop tutabildim. Böylece haftayı 15 adet çinekopla kapatıyorum. Herkese hayırlı avlar. İşte iki günün av resimleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çamlıbahçe sahili [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çinekoplar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] CUMARTESİ TUTULANLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] PAZAR TUTULANLAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KULLANDIĞIM RAPALALAR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() istanbulunda çinekopu meşhurdur diye biliyorum. Bana ne yakalamak nede yemek daha nasip olmadı. oltaya gelmediğinden dolayı herhalde yada bizim burada yok. çok güzel bir av çıkartmışsın abicim ayrıca paylaşım için teşekkürler şansın her daim bol olsun. not olarak burası galata köprüsümü?
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 28-11-2010 " tarihinde saat 11:47 itibariyle ejder_balikci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ahmet kardeşim çok güzel kareler,
emeğine sağlık,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık çok güzel balıklar devam eder inşaallah
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Mustafa kardeşim, İrfan abi teşekkür ederim.
Mustafa kardeşim burası Arnavutköy ile Bebek arasında kalan Çamlıbahçe olarak isimlendirilen mevkii. İlk iki fotoğraf av mekanı Çamlıbahçeden görüntüler. Paylaşımlarımda genelde bu düzende gidiyorum. Önce Avlanılan mekanı sunmaya çalışıyorum. Çünki İstanbul Boğazının her koyu seyre doyulmaz güzellikte. Forma diğer illerden katılan arkadaşlarıma balık görüntüsü yanında İstanbulun en güzel yerlerinden de görüntüler sunarak görselliği arttırmaya çalışıyorum. Arkada gözüken köprü ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü. Galata Köprüsü aşırı kalabalık, gürültülü (yoğun araç trafiğinden) ve denizden çok yüksek olduğu için bu mekanda avlanmayı pek sevmiyor ve mecbur olmadıkça gitmiyorum. Ama Galata köprüsünün bitiminde çok beğendiğim bir av yeri var. Gidersem eğer oranın resimlerinide paylaşırım inşaallah.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Hey maşallah be Ahmet kardeşim,yine sıralamışsın çinoları..
![]() ![]() Balıklar güzel ama O tatlı cadı cok daha güzel. Kardeşim ALLAH bağışlasın.. Kardeşim ben son zamanlarda telefon katili olduğumdan her hafta bir tlfon değiştiriyorum dolaysıylada rehberimin bir çoğu kayboluyor.yani anlayacağın senin numaranı yine kaybettim. ararsan biraz sohbet ederiz... Paylaşım için teşekkürler,afiyet şeker olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() harika güzel kareler eline sağlık ahmet biladerim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ahmet abi markete herhangi birşey için gittiğimde, balık almıyacak olsam bile ne zaman tezgehta çinekop veya istavrıt görsem dayanamıyorum
![]() afiyet olsun.. ufaklıkta büyüyünce iyi bir balıkcı olacağının sinyallerini şimdiden veriyor ![]() Allah bağışlasın abicim.. daha iyi avlara insallah..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
|
![]() Maşallah, balıklar o güzel tarihi görüntüler.
Herşey çok güzel. Güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler ahmet bey dahada güzelleri nasip olsun
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü (6) Trofeler Başladı | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 14-09-2010 19:07 |
rapalaya fırdöndü | walras | AT-ÇEK | 3 | 24-02-2008 19:43 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
kefal başladı. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 29-04-2006 01:52 |