|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ÇEŞMEDEKİ AVLAK BÖLGEMİZDE YAKALADIĞIMIZ KEFAL VE SARPALAR ![]() BUNLARDA DİĞERLERİ BAYA BEREKETLİ BİR GÜNDÜ ![]() BİR GÜN EVDE OTURUYORDUK BİRDEN YARIN SABAH ERKENDEN ÇEŞMEYE BALIK AVLAMAYA GİDELİM DEDİM ENİŞTEME ARKADAŞIDA VARDI MİSAFİRDİ KENDİLERİNDE TAMAM DEDİLER SABAH SAAT 6.00 DA YOLA KOYULDUK SAAT 7.30 CİVARI AVLAK BÖLGEMİZE VARDIK HAVA MUHTEŞEM DENİZ DURGUN KEFALLER İSE SU YÜZÜNDE GÖRÜNÜYORDU. HEMEN KIBRIS OLTALARINI HAZIRLADIK VE SUYA İNDİRDİK ÇOK GEÇMEDEN 3 ÜMÜZÜNDE OLTASINA BİRER TANE GELDİ TOPAN BANA NASİP OLDU TABİİ ![]()
Bu mesaj en son " 31-12-2010 " tarihinde saat 13:00 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Serhat kardeşim sarıkulaklar bir harika ..
Afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık.. Her zaman derim..: Resimsiz av hikayesi (konu), Hikayesiszde resim pek hoş olmuyor.. Yani..; Nasılbir ortamda, hangi takım ve yemle av yapıldığı, heyacanlı bir anlatım istiyor, bu açılan konudan birşeyler alabilmek için.. Sende resimlerin altına bu hikayeyi eklersen 10 numara bir konu olacağı kanısındayım.. Teşekkürler Rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok fazla beceremem anlatmayı ama biraz açıkladım necati abicim sevgilerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim necati abicim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Kardeşim güzel bir av olmuş inşallah bir dahakine fotoğraf makinasını yanına al deniz kenarında oltanın başında çekilmenin tadı çok daha güzel daha iyilerine rastgelsin...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kefaller çıtır çıtır..en lezzetli kefal türü bence..kutluyorum
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür ederim halil abicim inşallah sizede rast gelir böyleleri hatta bundan daha iyileri rast gelsin
Bu mesaj en son " 31-12-2010 " tarihinde saat 20:55 itibariyle serhatengin tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Banned
|
![]() Kefaller maaşallah pırıl pırıl cam gibiler.Bereketli ve avın daim olsun abim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çeşme ıldır | eşkina | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 25-01-2009 23:39 |
23,11,2008 çeşme avi | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 26-11-2008 07:29 |
çeşme maceram | sener75 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 25-11-2008 20:02 |
çeşme kemer avı:) | jellyfish | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 14:14 |
Haftasonunda Çeşme | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 09-12-2006 08:43 |