|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() elimde garmin 420S balık bulucu var ama yeni başladığım için bu işe bir türlü ayarlayamadım. bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz güzelçamlı tarafında avlanmaya çalışıyorum ama bir türlü ayarlayamadığım için yapamadım
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar, öncelikle dil menüsünü Türkçeye çevirin.Ayarlama derken tekneye montaj kısmını kastediyorsunuz yoksa menü kısmını mı ? Şayet menü ise ayar konusunda takıldığınız bölümler hangileridir ?
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() şu anda tekneme takılı ve türkçe durumunda ama benim isteğim güzelçamlı ve kuşadası bölgesinde nerede balık tutabilirim ve gereken koordinatları nasıl ayarlayabilirim bu işi açıkcası bilmiorum daha yeni tekne aldım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bunun için öncelikle koordinatları edinmelisiniz.Şayet forumumuz da o bölgelerde herhangi bir navigasyon cihazı ile avlanan varsa koordinatları onlardan talep edilebilir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu konu hakkında nasıl bir yazı yazmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
|
|||
![]() |
![]() |