![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ben levent arslan
siteye yeni kayıt oldum ankarada yaşıyorum paylaştığınız biligiler için çok teşekkür ederim saygılarımla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz. İmza ayarlarınızda sizi tanıyabileceğimiz birkaç ilave yaparsanız ( isim ve dogum tarihi gibi) çok seviniriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileriz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize teşekkürederim. İmzamı düzenledim. Çok amatör balıkcıyım.
Yeni oltalarımda nisanın 2 de ilk balık avıma gidecegim, daha doğrusu götürecekler hayırlısı bakalım.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tamam, bol bol balıklı ve trofeli bir av diliyoruz sana.
Bu arada nereye gideceksiniz bellimi ? Fotoğraf makinasını da götürmeyi ihmal etme ![]() Rastgelsin şimdiden ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoşgeldin Levent.Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hayırlı olsun Levent,ilk avının keyifli gecmesi dileğimle.Rastgele.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ankaradan Kırıkkale de bir yere gidecegimiz söylendi tam olarak neresi oldugunu bilmiyorum Turna avlayacakmışız.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|