|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba,bu hafta cumartesi gün yaptığım kıyıdan at çek avı ile ilgili resimleri yüklemeye çalıştım umarım yüklenmiştir.Avımdan bahsetmek gerekirse balıklar gece saat 01:00-03:00 arasında yakalanmıştır.94cm 80cm ve54 cm dir.Kullanılan malzemeler 0.18 ip misina Okuma almunıa 5-25 gr kamıs dam pro spın makına.sahtelere gelince 2 tanesi ima sf slım130 ile yakalandı en büyük olanı ise rover 98 gr15 su üstü sahtesi ile yakalandı.AT çek avına yeni başladım nerdeyse 3.kez atçek yapıyorum ve çok keyifli bir avlanma şekli herkeze tavsiye ederim.işallah daha büyükleri sizlere nasip olur.
Muammer Gargun(mami) 1984 Üçyol/İzmir ARH(+) Bu mesaj en son " 31-05-2011 " tarihinde saat 08:55 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim güzel balıklar,ızgarası güzel oluyormuş afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() muammer bunlar ilk deneyiminde çıkıyorsa ustalığını düşünemiyorum tebrik ederim kardeşim afiyet olsun hangi bölgenin ürünü bu arkadaşlar bilgi verirmisin.....
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Muammer kardeş güzel bir av olmuş tebrikler..
İlk deneyiminde böyle güzel balıklar ile geri dönmek muhteşemdir.. Kimden Öneri alıp gittiysen ustanıda tebrik ederim.. Yer ve zaman konusunda nokta atışı yapmışsın.. Daha güzel avlarını beklerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler harika balıklar.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler işallah herkeze nasıp olur
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler necati abi.evet gerçekten muhteşemdi.abi inan bana çok kişiye sordum kimse at çek için yer söylemedi tamamen kendi önsezilerimler gittim.aslında doğruyu söylemek gerekirse levrek için gittim fakat bu canavarlar rastgeldi.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muammer kardeş tebrikler.Afiyet olsun.rastgele.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|