|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Dün evde otur otur canımız sıkılırken akşam 19 civarı kayınçoyla hadi balığa gidelim olduk, saat 19.30 gibi düştük yola. saat 20.30-21.00 civarı avlağa vardık. Kayınço kefale oltaları attı ve öylesine bekliyorduk, maksat zaten muhabbetti. Biraz ilerimizde bi balıkçı daha olta atıyordu, bi meraba diyelim dedik. Tekeyle levreğe olta atıyormuş, bi tane 300-400 gr çekmiş. biraz muhabbet ettik derken bide ben deneyim bakalım dedim ve rapalamı taktım makineye, balıkçı amcam dedi ki onla hayatta olmaz iş, yakalayamazsın dedi. Nasrettin Hoca hesabı ya tutarsa dedim ve attım. 2. defa 3. defa derken 4. kez at.... çekerken hoooooopp paşa geldiiiii
![]() ![]() Güzel bir babalar günü hediyesi oldu benim içinde bu paşa. (1150 gr) fotoğraf makinesinin tarih ve saati ayarlı değilmiş tarih farklı ama dün gecenin fotoları... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir BABALAR GÜNÜ Böyle Geçti.. | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 22-06-2010 17:04 |
2010 un ilk günü gelen 2 kiloluk sinarit | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 28 | 24-01-2010 21:09 |
Deniz'in bayram hediyesi | erkepli | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 02-10-2008 22:06 |
Babalar ve Oğulları | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 24 | 27-12-2005 06:26 |