![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar herkeze! Ben aranıza yeni katıldım sevgi ve saygılarımı sunarım.
Öncelikle meramımı anlatayım: Balık tutmayı çok severim çinekop avlarına bayılırım ama bugüne kadar hep kasnak kullandım hiç kamışım olmadı ![]() ![]() Şimdi asıl meseleye gelelim kamış ve makine için 200-250 lira bi bütçe ayırdım istiyorum ki çupra avı için kaliteli bi takım olsun internette baya bi baktım ama bu cehaletle karar veremedim nasıl bi kamış almalıyım bir sürü marka bir sürü boy seçeneği hatta malzeme seçeneği var işin içinden çıkamadım. Peki nasıl bi kamış olmalı benim kriterlerim şunlar: 1- Taşınması ve evde muhafaza edilmesi kolay olmalı 2- Uzun zaman kullanabileceğim bişey olmalı 3- Benim gibi acemi biri için balığı hissetme konusunda yüksek hassasiyette olmalı Şimdi siz değerli ustalardan benim bu durumum için öneri bekliyorum. Kamışla beraber makine tavsiyeleri de fena olmaz hani. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstavrit İçin Çapari | hamsi53 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 06-07-2011 19:04 |
Çipura,Sargoz ve Mırmır Avları İçin Kullandığım Olta Takımları (resimli) | Sargoz35 | Takım Çeşitleri | 18 | 26-05-2011 19:46 |
Ava Çıkamayanlar İçin Videolar | levrek | Videolar | 15 | 20-02-2006 19:28 |
Bunun İçin Bir Yıl Bekledik | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 31-12-2005 23:17 |
Serkan Abi İçin | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2005 06:35 |