![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() uzun zamandırr üniversite dolasıyla sehir dısında olmakdann balık tutkumu bir türlü gerçekleşdiremıyordum . bir kaç akarcada yazlıkda tutma girişimlerim oldu ama bir türlü olumlu olmadı.... abilerimden ve arkdaslardan yani ( rastgelsin.org ) den arasdırdıgım ögrendigim teknikler , avlak yerlerii , yemler konusunda aldıgım bilgilere dayanarak. kokar ve zeytinlere gitme kararı aldım fakat yollarının çok bozuk oldugunu ve babamın arabası (bmw) ile gidemeyecegımi anladım. ve sadece bu avlaklara gidebilmek için 73 model bir araba aldım altı yuksek
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Murat Kardeşim..
Mutlaka seninle gitmek isteyenler olacaktır.. Ancak tavsiyem yine Bu iki yere giderken Kokar ve zeytinler den bahsediyoruz.. Oraya ava gitmiş ve orayı tecrübe etmiş olan dostlarla gitmeni tavsiye ederim.. Malum her meranın bazı özellikleri vardır.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet şu aralar balık birazcık daha az bulunmakta yani o meralara hiç gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. Daha basit yolu daha düzgün ve daha rahat av yapabileceğin meraları tercih etmelisin bunlar karaburunun arkasındaki koylardır. Bu hafta hava bozuk gibi belki önümüzdeki hafta cumartesi günü için organize olup 2 araç toplanıp gidebiliriz
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() necati abi tşk ederim evet haklısın her bölgenın özellikleri farklıı ama sanırım bilen bi kişi cıkmazsa yanıla yanıla ögrenmek zorunda kalıcam
![]() Anıl kardeşim tşk ederimm bilgilerin için senin dedigini uygulıcamm... inşallah havalar düzelirse beraberr gelmeyi isderim sizinlede...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Murat kardeşim hem necati abine hemde anıla katılıyorum ciddi ciddi bu işi her hafta hava musaitse yapacaksan eğer yanında sağlam kadro olması lazım beni arayabilirsin tanışalım
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba murat abi .. hem hava hem ben musaıt oldukca dusunuyorum gitmeyi. memnun olurumm abi en kısa zamanda.. birlikte kücük bir organisazyon yaparsak sevinirim....
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Murat bu hafta rüzgar 5.7 veriyo kolay kolay balığa çıkılmaz , karadanda balık tutma şansın yüzde 30 larda biz gidecez ama 1 saat kadar yürümemiz lazım çeşmede . limandan tekne ayarlabilirsek ki bu havada çıkkarsa oda, avlancağımız yere bizi bırakmasını isticez daha sonrada bizi almasını daha düzgün havada seni ve ferdi demir arkadaşımızı çağırcam hem tanışalım hemde avlanalım önümüzdeki hafta olabilir tabiki per.ve cuma günü havaya bakayım size haber vercem gitsekte gitmesekte, yannız beni ara görüşelim telefonun bende çıksın
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||