|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayın üstadlarım, düzce akçakoca'da limanda kefal avlıyordum. Derinliği zannedersem biraz fazla vermişim ki kaya balığına benzeyen sırtı ve karnı mavi ama şekil itibari ile aynı kayabalığına benzeyen bi yaratık aldım.. İğnenin ucuna bakınca çok şaşırdım biraz da korktum çünkü böyle bir balık görmemiştim daha önce.. Çarpan balık olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak balığa elimi sürmeden iğneden kurtarıp suya bıraktım.. Sizlerin tecrübelerine dayanarak belki cinsini bilen vardır diye bir sormak istedim Bu nasıl balıktır yaaav :S Resim yok pc de koyamadım bi tahmininiz vardır sanırım..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kahverengi renkli ve cizgilimiydi bu balık eğer öyleyse hanos olma ihtimali büyük
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet kahverengi ve çizgiliydi tutmamakla iyi mi etmişim acep
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tahmin edilen balıksa tutmakta problem yok. Tekrar denk gelirse bir fotoğraf çekin tam ne balığı olduğunu söyleyelim
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu iki balıktan biri olabilir, ikisi de zehirsiz yazılı hani iri olursa çokta lezzetli oluyor hatta ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Lapin olma ihtimali veya Marmara'da çokça yakalanan maviş izmarit olma ihtimalide var.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi balık nasıl avlanır?? | varior | Deniz Balıkları | 37 | 06-03-2012 12:50 |
Balık Izgarası nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 6 | 04-08-2009 20:33 |
Balık nasıl temizlenir..?? | varior | Balık Yemekleri | 21 | 26-12-2006 21:41 |
peki ama balık nasıl temizlenir | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 2 | 19-12-2005 05:07 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |