![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Bağzı dostlarımız çıpra peşinde koşar,bağzılarıda mercan.Ben ise uskumrunun hayranıyımdır.Hem çekerken yaptığı aksiyondan hemde lezzet olarak bana büyük bir haz verir.Ve dolaysıyla avlarımı hep uskumruya göre odaklarım.
Uzun zamandır havaların bozuk gitmesiyle denize açılamamıştık.Nihayet geçen perşembe günü havanın biraz müsade eder gibi olmasıyla kendimizi denize attık.Ama henüz hedefimizi belirlememiştik.Birlikte çıktığımız adaşımla fikir mütaalası yaparken son kararımız kanalı denemek olmazsa diğer avlak bölgelerini gezmek oldu. Saat 6 cıvarı kanala çapayı koyup takımları indirdik.İlk iki üç dakika içersinde adaşıma ve bana birer istavrit takıldı.İstavritlerde hatırı sayılır irice sarıkanattı.Aradan on dakika geçti geçmedi takımlara (çaparilere) öyle vuruşlar oldu ki elimdeki kamış iki büklüm. ![]() ![]() O günden beride aynı aksiyonu yakalayabilmek için hergün kanalın yolunu depiyoruz ama malesef o aksiyonu bulamıyoruz.Tabii ki hiç de yok değil yine her gidişimizde tavalık çıkıyor fakat biz o günü yaşadıkdan sonra bizi kesmiyor,ama denemeye devam yine mutlaka o aksiyonu yakalayacağız. TÜM DOSTLARIN OLTALARI DOLU GELMESİ DİLEĞİMLE.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşte Dostluk İşte Misafirperverlik.. | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 21-04-2011 07:38 |
İŞTE Kuzu İŞTE Akya!!. | Rauf | Deniz Balıkları | 9 | 07-09-2008 15:09 |
İşte Dostluk İşte Paylaşım | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 10-05-2007 09:36 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |