|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() bu sene izmir maceram verimli geçti..güzel mırmır ve çipura avladık..Bu resimleri paylaşmak istedim,,inşallah beğenirsiniz..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten güzel avlar tebrik etmekle birlikte konuyu doğru yere taşıyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çağdaş tebrikler güzel balıklar. son resimde ortadaki sinarit mi, ben mi yanlış görüyorum?
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel av tebrikler ama ben kıskanıyorum yıllardır izmirde avlanıyoruz kıyıdan topu topu iki tane çupra alabildik siz bir yaz geçirmeye geliyonuz alıyonuz balıkları gidiyonuz helal olsun valaha tek kelime
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çağdaş kardeşim; tebrikler nereden yakaladınız neyle yakaladınız ne zaman yakaladınız
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() saolun,,valla bı dahada olmadı ztn,,bı donem ii balık girdi o ara naptıysak yaptık..Katiti abim o da mırmır olması lazım ben öle hatırlıorum ama...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Olabilir Çağdaş, ışıktan parlamış çizgiler ondan görünmüyor olabilir. bir daha bakınca kafa yapısı da farklı göründü zaten...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() eet abi,,bende mırmır die hatırlıorum cunku...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
izmirden selamlar | ozgurozgun | Tanışma | 6 | 03-12-2009 09:14 |
izmirden tüm türkiyeye selamlar | celocan | Tanışma | 6 | 19-11-2008 15:32 |