|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() Arkadaşlar...benim hiç dalgıç giysim olmadıki!!ben..paleti + şnorkel... ufak ufak kıyılarda gezerdim...deniz dibini süzerdim... ama bukardeşimiz.. kelli felli tam takım giyinik.. ben o olamam... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() volkan diyeceğim ama eğer bu volkansa elbiseyi değiştirmiş, avatardaki resimdeki elbise farklı
![]() bu arada muvaffak abi sen hepimizden gençsin, kendini yabana atma valla ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() VOLKAN bu ben biliyom
![]() 1-Onun arabası 2-kilo desen aynı 3- ya üçü boşver VOLKAN işte bu ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu amasyalılar yokmu bunlar sağ gösterip sol vuruyorlar..abicim bu resimdeki Sami üstündeki yeşil beyaz eşorfman üstünden tanıdım,vay Sami kardeş dalgıç olayı ha...yakışır.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Mustafa vurulan balıkları yayınlasın,kesin olarak isim veririm.Volkansa levrek vurmuştur,Muvaffak abiyse kefal...Bence Muvafak abinin gençliği bu...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Yapma Erol ya bunu söylemeyip işi Muvaffak abinin üzerine atıcaktık...Tüh,Mustafa kızacak şimdi...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tahminler bayağı iyi gidiyor vallahi... Yaklaşan da var bilen de... Ama Serkan değil.(yoksa senmisin Serkan?)
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar ben açıklıyorum .Bu Volkan sebepleri açıklıyorum.
Volkan dememin birinci nedeni arabanın kirliliği, ikinci sebebi Volkan ağırdır o yüzden üzerinde 10 kilodan fazla kurşun var(anca batıyo o vucüt) genelde onun kullandığı kamuflaj rengi daha ne diyim tip desen o ,boy desen o ,araba desen onun araba başka ne diyim VOLKAN diyorum ödülümüde sonra isterim ![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 20-04-2006 " tarihinde saat 04:25 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, bu şahsı muhterem arkadaşımızın vurduğu şey halen canlı olarak dolaşmakta. İpucu verecek olursam kabuklu ve çelik yelekli cinsinden... Daha fazla ipucu yok...
Kim ve ne vurmuş ?
![]() |