|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence bu bir ıstakoz ama evrim geçirmiş eee tabiki türkiye sularında yaşıyo sularımızda o kadar ağır metaller varki birazınıda sırtına almış olsa gerek
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Tamam şimdi buldum.Avcı Sami,vurduğu da su kaplumbağası.Oltasına da hep o gelir zaten...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
yeeee serkan abının ayaklara bak hele serkan abi resmın sana aitolduğunu herkez bılıyor Kandıramassın biziiiiiiii ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Deniz yayını ve seko diyorum...evet evet bu kesin kararım...kabuklusundan tabiki...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
|
![]() Haa aklıma gelmedi de değil haa Muvaffak abide olabilir çümki su kaplumbağasıyla yakından ilgilenir o
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
|
![]() Burası azmak ve buda Muvaffak abimiz
![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 20-04-2006 " tarihinde saat 05:00 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
|
![]() Yanlız sitemizin bi dalgıçı daha var unutmayın mert abimiz oda olabilir onun öle bi elbiseside olcak mert abide olabilir kafa karıştı iyice ..
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 20-04-2006 " tarihinde saat 05:22 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
|
![]() Bence muvaffak abi bu gençlikte çekildiği fotolar olsa gerek .
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayatta inanmam bu bu Muvaffak amcanın en küçük kardeşi...Tanıyorum kendisini msn leşiyoruz..Muzaffer abi adı....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar kesin benimle kafa buluyorsunuz....peki o zaman..
tamam itiraf ediyorum.. biz tam16 kardeşiz...hepisi de erkek zaten babamın işi gücü yokmuş..ha bire. imalat yapmış... en büyükleri benim geri kalanı sırayla gidiyor.. tipik anadolu sitemi... bazılarının adı aklımda degil ama 2 tanesi balık adammış..onlardan biri olsa gerek.. uzun zamandır da görmedimdi.. zaten.. tamammı arkadaşlar.. nasıl ama?vasco de gama? ((bu yaşta tayfalık ta çekilmiyor ya neyse..Tagonun hatırına...))) öpüldünüz.. |
||
![]() |