|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() 01.05.2011 tarihinde yapılan tekneden balık avı organizasyonunda başta Kamil hocam ve ÖNER bey olmak üzere emeği gecen herkese teşekür ederim. Balığı yakalayamasakta eğlenceli hoş sohbet bir gündü..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben çok istedim ancak işlerden dolayı katılamadım umarım keyifli geçmiştir ayrıca bir kıyı org. sezinledim inş. ona katılmak nasip olur yapılırsa....
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende katılmayı çok isterdim bu organizasyona ama malum... dersler ve sınavlar :S
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erdoğan abime, Öner kardeşime ve Kamil hocama ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Manisa Team olarak harika bir yolculuk ve güzel bir gün geçirdik. Sürüden ayrı kaldım ve kurtlar kaptı beni ama olsun. Dersimizi almış olduk ![]() Kalfa Hasan abimede ayrı bir teşekkür ederim, o yorgunluğun üzerine beni yürütmeyip tam olarak kapının önüne kadar getirdiği için, çok makbule geçti valla ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sığacığa gidiş dönüş ve manisa grubu olarak emeği geçen Öner ,
Erdoğan,ve Kamil biraderlerime teşekkür ederim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bizde sana teşekkür ederiz abim.İbrahimle beraber ortama çok uygun,kafa dengi adamlarsınız.Sağolun,varolun.Kıyıyada gideriz demi?
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() masisa grubuna gönülden teşekkür ederim. sitenin denizli temsilcisi olarak kendileriyle 2. sefer bir araya gelmek çok güzeldi.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ozan senle yaşıt bir oğlum,birde 6. sınıfa giden oğlum var.Ama onlarda maalesef derslerinden dolayı gelemediler.Sen ve onlara en uygun olanı yaza bir kıyı organizasyınuna katılmak.Tabii orda 2 gün kalınacağı için yanında bir büyüğünle gelirsen çok iyi olacak..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Teşekkür | Ahmet TARİH | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 24-11-2010 09:41 |
teşekkür ederim.. | brkknc | Rastgelsin Kahvesi | 7 | 06-06-2010 00:38 |
Teşekkür | celocan | Olta Nedir? | 3 | 17-12-2009 14:47 |
teşekkür | kekeme | Organizasyonlar | 2 | 02-12-2008 16:50 |
Bayram yaradı(Syn.levreğe teşekkür) | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 10-11-2006 23:12 |