|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() yaaa mustafa abi cok carizma poz vermiş bee baksana ondan sordum yani sanki oradan geciyormuş taaa balık tutan adamları görmüş vee yanındaki arkadaşına yaaa hasan ben şu abiden oltayı alayımdaa bir poz vereyim beni foto cek der gibi durmuş ondan sordum yaniii mustafa abii yoksa biz sizin gibi üstatlardan kapıyoruz bişeyler
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla ne desem ki fotoyu görünce ben de senin gibi düşündüm. O gün asıl üstat Serkan' dı. Tevazu ederek benim formda olduğumu yazmış ama gerçekten formda olan oydu. Ben onun yanında figüran kaldım... Bir dahaki seferde gerçek balıkçı gibi poz veririm...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa bu aleti suya atıyorsun suyun içindeki otları kesiyor hani dün konuşmuştuk suyun içinde ot olunca ne yapmalı diye belki sizde böyle bir alet yapıp suyun içindeki otları kesebilirsiniz aslında böyle bir alet yapmak hiçde zor değil.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ufak bir yer yeterli Mustafa şamandıranın otlara takılmadan av yapabileceğiniz.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() mekan cok tatliymis abicim orada yayin wardir simdi
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi bir başladınız pir başladınız yani tebrik ederiz
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Sağolun arkadaşlar da korkarak ava gidiyoruz desek inanırmısınız... Bu mevsim bu yörede ölümcül bir mikrop taşıyan, kene mevsimi.Her yıl pek çok ölüm oluyor Amasya ve Tokat yöresinde.Adı Kanamalı Kırım Kongo virüsü.Risk altındaki insanlarda sulak alanlardan geçenler,çobanlar ve balıkçılar...Tırsarak da olsa olta atıyoruz.Paçalarımız çorabın içine sokulu duruyor.Trajikomik haldeyiz yani...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |