|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu an için oldukça memnunum.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() fehmi kardeşim eğer makinayı almadıysan ve tl de biraz daha yukarı çıkabilirsen sana şekspir mach.3 6000 modelini tavsiye edeceğim şu nedenle mach.3 6000 8 bilyalı çok seri bir makina ayrıca nomal kafa haricinde 2 adet yedek kafa mevcut 1 si sörf kamışlarda kullanım için 2.si ise kıyıdan atçek için ayrıca teknedede kamışla hatta jigde dahil olmak üzere kullanabilirsin sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() mazhar bey henüz makine almadım ,
söylediğiniz makineyi bulamıyorum kaç metre misina alır ?bir de nerden bulabilirim nette bulamadım .
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() biri makaranın üzerinde 2 tane yedek kafa var demiştim. koyacağın misinanın kalınlığına göre değişir. ayrıca biraz araştırmak lazım özellikle şekspir marka satan site ve dükkanlara bakınız deniz dükkanı.comda 5000 modelini gördüm bende 2 side mevcut ve çok memnunum sevgilerimle
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 07-09-2011 " tarihinde saat 18:32 itibariyle mazhar üzümcü tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhaba;
Okuma distance surf pro nun büyük düşli durumu nedeniyle iki-üç istavrit bindiğinde sarmada sorun yaşadığına ilişkin serzenişlere başkaca forumlarda rastlemıştım. Ryobi nin Surf modelide var. ama pahalı. bence de SPRO fiyat/performans açısından en uygunu
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() fehmi abi sana yemin ederek söylüyorum bizim tanıdık lüfer + poşet + 250 gr kurşun + akıntı + rapala ile banax 4000 makina kullanıyor kolunu yorar ama balık mı geldi rahat alırsın özellikle beklemeli avlarda süper 1 kg lik mırmırı ben alamadım ama bizim tanıdık aldı ... hıım bide bende düşündüm eğer 5 kg lık 7 kglık balık geldi olurmu olur mesela levrek geldi artık o iş sana kalmış usta balıkçı onu hemen çekmeye çalışmaz yorarak alırsın o balığı merak etme yani belgesel izleriim her gün adam bile 1 milyar lık kamışla balığı yorarak alıyor ... bence banax 4000 al derim ve birde ecusima 8000 vi ama bence banax al yine 2 sinide
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() banax sx 4000 alın derim , 250 gr kurşun + çinekop + poşet + akıntı gayet güzel çekiyor cok dayanıklı , balık atladığında lüfer vs. duraklama yapmadan balığı alırsın .
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jig için çıkrık ve kamış set, çıkrık ve makine setleri, yemler. | Oktay UZDİYEM | Satıyorum | 14 | 16-05-2012 09:43 |
Çapari Takımı için makine ve kamış önerisi | dolphin3 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 23-02-2011 18:38 |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
çok acil!!!makine alacağım, yardım lütfen.. | ozgurko | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 21-08-2009 22:10 |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |