|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() PHOLAS için araştırma yaptım. Aşağıdaki linke bakabilirsiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dün öğleden sonra 2 levreğimi sülünez le aldım tek iğne olunca levrekte huylanmadan alıyor
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kefal tutamazmıyız sülünezle ?
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi kefalin tercih ettiği bir yem değildir sülünez.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok tercih etmez ama şansın varsa benim gibi denk gelir sanada bu yaz enezde sülüne ile 600-700 gr civarı 2 tane kefal yakaladım mırmır beklerken kefalin gelmesi garip ama sürüye denk geldik sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sülünes italyada special bir yemektir aynı zamanda. İtalyanların çok lüks birkaç yemeği sülünes ile hazırlanıyor. Ayrıca birtakım değerli yemek sosları da hazırlanıyor.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sülünezin sert etli kısımlarını alıp kavur, üzerine iki yumurta kır, afiyet le ye. Sarımsaklı yoğurt da üzerine koyabilirsin.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam arkadaslar,
sülünez hakkinda yazilari okuyunca hayret ettim mesala acemi balikçilar gibi halbuki Hollandada Levrek için en iyi yem olarak geçer.ama kullanmasini bilirsen bir örnek vereyim, derenin denize döküldügü yere ana misinaya 80 veya 100 gr kursun,ucunada firdöndü 80cm kanca misina kancaya 2 tane sülünez bagla(baiting elastic) bak bakalim levrek nasil yakalaniyor ama sakin oltayi gevsek birakmayin kaybedebilirsiniz.(küçük yasta hollandaya geldigim için Türkçem düzgün olmayabilir kusura bakmayin) herkese bol ve bereketli avlar dilegiyle selamlar,
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abdülkadir Türkçe n son derece güzel, imlan da güzel, av hakkında verdiğin bilgi için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
SÜLÜNEZ Cıkartma (video) | Rauf | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 16 | 06-08-2012 23:16 |
Balık yemleri( Teke ve Sülünez) | MAVİ FENER | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 0 | 05-08-2009 11:25 |
Sülünes | MAVİ FENER | Sülünez | 2 | 15-06-2009 19:37 |
özüme döndüm :) 23.08.2006 (Hikaye Eklendi) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 12-09-2006 12:08 |
ACHILLES & İmBat (yeni resimler eklendi) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 13-11-2005 08:51 |