|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [quote=deniztutkunu;123622]Ahmetcim;
Organizasyon için teşekkür ederim. Benim için siteden arkadaşlarla tanışmak iyi oldu. Takımlarımız iyi av yapamasa da tavaya koyacak kadar istavrit yakaladık. Öner Abi gelmiş olman benide mutlu etti. Bir dahaki organizasyonlarda tekrar görüşmek isteriz. Ayrıca İstavritleri de yemeden önce hizaya sokmak için baya uğraşmışsın. Zaten nazlı gelişlerinden belliydi asi oldukları. Afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler...İstavritlerde kallavi maşallah...Tam ızgaralık olmuşlar....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abiler afiyet olsun. Güzel org. olmuş. Keşk bir abimiz çıksada İzmir 'de böyle bir org. yapsa. Duyurulur
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu görüntüler çok güzel
![]() Yüzlerin gülüşü yeter. Tavalıklar da çıkmış ![]() Ahmet abi öncelikle seni böyle bir organizasyona adım attığın için daha sonra da tüm katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.. Daha güzel, daha bol balıklı organizasyonların yine sizinle olmasını dilerim.. Rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bir aksilikten dolayı sizlerle beraber olamadım... İstavritlerinde maşallahı varmış....önümüzdeki ilk organizasyonda birlikte olmak dileğiyle...
RASTGELE
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Organizasyonu gerçekleştiren Ahmet Abiye ve bu Beyefendi insanların bulunduğu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesine de çok teşekkür ederim.Bir birinden kıymetli Ahmet,Fehmi ve Öner Abiyle tanışmış oldum.Bu organizasyon, hala güzel insanların var olabildiğini ve yaşatılması gereken değerlerimizin çok canlı bir örneğiydi.Bir daha ki organizasyon da hep beraber görüşmek dileğiyle.Saygılarımla.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Organizasyondan sonra evde benim kümenin en küçük elemanı ve bakarak çizmiş olduğu balık resmi
![]() En solda aşağıda numunelik oltaya hamsi, var mı benim gibisi ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
İbrahim'cim Allah bağışlasın maşallah cin gibi, biraz muzip, gözlerinden çok zeki olduğu anlaşılıyor. Sana üstü kapalı resimlede mesaj vermiş. Babacığım kıraçalar beni kesmez kendini karagöze, çipuraya (kafalı balıklara) hazırla diye inceden mesajmı vermiş ne dersin. Afiyet olsun. Saygılar.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ibrahim abi ,
bir ara ardı arkası kesilmeden balık alıyordun bizi bile kıskandırdın.hamsi yi de herhalde bir tek sen tutmuşsundur.tebrikler
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Fehmi Abi, Üstatların yanında benim ki acemi şansıydı.Ben kamışı bile anca ıslattım ama daha iyi olabilirdim.Eve gelince bende beyaz simli takım vardı sonradan aklıma geldi bir tek o ve bir takım daha vardı onları denememiştim.Nasip başka avlara artık.Benim her konuda öğreneceğim çok şey var.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul avı | dogukan1997 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 30-03-2012 23:26 |
İstanbul Boğazı Av Raporum (19-22 Mayıs) | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 20-10-2011 20:37 |
İstanbul Boğazı Yasak Avlanma Bölge haritası | MAVİ FENER | Haritalar | 1 | 17-09-2009 09:59 |
istanbul boğazı jeolojik harita | paul&shark | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 29-03-2007 22:08 |