|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selamlar Efra abi karides dediğin teke miydi yoksa çimçim denen karidesi parçalara ayırarak mı yem yapıyordun.
Sülünez konusunda ise şunu söyleyim takış şekli hiç önemli değil hatta iğneye japonlasan dahi o küçük balık o sülünezi tertemiz yapar ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O zaman aynı yazdıklarım karides içinde geçerli bu tip yemleri malesef ufak balıktan kurtarmak imkansız tabi eğer bölgede varsa.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Haklısın, kıyıdan balık avının boyle dezavantajları var, o kadar ufak balık varki...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sardalyayı da küçük balıklardan kurtarmak mümkün değil malesef dip kıbrısıyla attık geçenlerde 15 dk sonra iskelet halinde çektik yemi :-))
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() aynı yöntemi dediğiniz gibi uyguladım buzluğa koydum,sizden farklı olarak saklama kabına hava almayacak şekilde kapatarak koydum ve neredeyse 3 ay oluyor sardelyelerde pek bir değişim olmadı hatta 2 ay önce bir avda bir kısmını kullandım ve tekrar kapattım buzdolabına koydum halen sağlam , ben tuzlarken neredeyse tuzdan görünmüyordu balıklar ve kaya tuzu kullandım..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
klips kullanımı | cevat2 | Diğer Malzemeler | 20 | 16-03-2011 18:20 |
Deniz Motorlarında ''LPG Kullanımı . | alpargun35 | Tekne Bakımı ve Donanımı | 7 | 02-06-2010 09:37 |
Çapa Seçimi ve Kullanımı | levrek | Tekne Bakımı ve Donanımı | 14 | 01-04-2010 08:48 |
şamandraların kullanımı... | aganta borina borinata | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 20-09-2006 17:37 |
Yem olarak sardalya... | katiti | Sardalya, Akyem | 10 | 26-08-2006 17:06 |