|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eline sağlık abi öğreniyorum sayende uzaktan yardım diye buna diyorlar heralde
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() misinanın kopan yeri çok dert oluyodu bu sistem (1. ve 2.) şahane duruyo soruna çözüm açacak düğümler. teşekkürler emeğinize sağlık
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Bey içi kurşunlu (9m reng reng)ip kullanıyorum sorunum kurşunlu iple 10m misinanın bağlaması ipin ucuna misinayı dolayıp ipi geriye kıvırıp düğüm atıyorum . Gelellikle tekrar bağlayacağımda beceremiyorum 2. düğüm kurşunlu ipte iş görürmü. Tşk
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
linkinde videoyu indirebilirseniz zannedersem size çözüm olucaktır,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() erolcum video gözükmüyor..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayallah,şimdi kontrol ettim benim pc de link çalışıyor,galiba youtube yine kapanmış.Forumda daha önce yazmış olduğum, yasaklı sitelere giriş ayarları,bende fix olduğu için link sorunsuzca açıldı zannedersem.Sizde pc nizde DNS ayarlarınızı değiştirirseniz sorunsuzca açılacaktır,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ellerıne saglık usta ben kendı cabalarımla ögrendıgım
bır ıkı taktık vardı ama pek basarılı sayılmaz sayende ıyı bır taktık ögrendım saoll |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Üçüncü bağlamayı bir deneyecem.Teşekkürler emeğine
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İp bağlama tekniği
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ben birinci yöntemi kullanıyorum. gayet başarılı bir töntem bağlanan yerden bir dağa söküldüğünü görmedim .rastgale
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
renkleri neden farklı?? | gıracemi | Su Ürünleri | 5 | 17-09-2008 08:40 |
Karadan aynı güzergah,ama farklı bir mekan... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 16-01-2007 01:19 |