|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() konuyu acalı baya uzun zaman olmustu. yenıden bır baktımda ancak okumak nasıp oldu. nerelerdesınız arkadaslar neler yaptınız aradan 2 sene gecmıs. bu yaz nasıpse elımde zıpkın akdenızden egeye dolasmak ıstıyorum.hepınıze rastgelsın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadasım adı ustunde ÇANAKKALE GEÇİLMEZ. :-) ben gecen sene basladım bu iş için yemın ederım belkı 30 mılyara yakın param gıtmıstır gıtmedım gesmedım yer kalmadı favorı mekanım canakkale korkunc yer...öncelık seddulbahir ılk defa gecen 2 kıloluk levrek vurdum ganımet gıbıo aslında mera solenmez ama hadı benden kıyak sana sedule gıt...batıklar eskına kaynıyo :-) bye
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() eyvallah... ama bu sene sezonu altınoluk ören ve asosta mırmır kefal ve sargozla kapattım levrek vurmak nasıp olmadı. zıpkınsız gırdıgımde bır tanesı yuzume resmen sırıtarak gectı. cok gücüme gitti. seneye o levrekden ıntıkamımı alacam
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar belki okuyan olur bende yazayım bildiğim yerleri
BOZYAZI:KIZIL LİMAN BURNU ÇEVRESİNDEKİ İRİLİ UFAKLI BÜTÜN KOYLAR ANAMUR:FENER CİVARI(BURUN VE BURUN İKİ TARAFI) İSKENDERUN:KALE KÖYÜ SAHİL(ESKİ JANDARMA KARAKOLU ÖNÜ) BU ARADA BOZYAZIDA LAGOS SARGOZ SİNAĞRİT ANAMURDA SARGOZ KEFAL İSKENDERUNDA SARGOZ MELANUR
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() beyler ıstanbulda zıpkına cıkan varmı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar ist de dalan yokmu
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla karadenizin boğazla birleştiği her iki yakada zıpkıncıların yakaladıklarını gördükten sonra bende zıpkına merak saldım.askerlik dönüşü bakacağız artık.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu sene focada daldım eski foca da iskele altları levrek dolu.baya bi levrek avladım .ilginç olanı en kolay avlanan kefaller yıldrım gibi kaçıyo ama levrek mırmır karagözler leyla gibi geziyo. bi bakın derim o tarafa. lütfen ben gelmeden bitirmeyin hepsini
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() eski foçanın neresinde dalıyorsun bertuğ
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı yardım | harslan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 15-11-2011 16:11 |
Zıpkınla balık avcılığı | MAVİ FENER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 06-04-2010 20:06 |
Zıpkınla balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:36 |
Zıpkınla Balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 12:26 |
İzmir'de balık avlanabilecek yerler??? | Troya | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 12 | 26-11-2008 12:42 |