|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah'tan tekneniz yok, olsa balık kalmayacakmış İskenderun Körfezi'nde
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar iyi akşamlar. herkeze merhabalar. uzun zaman sonra ilk kez balığa gittik. saat 3-5 arası sahte yemle biraz şansızmızı denedik. kısmetimizde bu varmış.
![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar herkeze merhaba . aylar sonra tekrar balığa gittik. kısmetimizde bunlar varmış çok uzun bir aradan sonra herkeze merhabalar. iskenderunda lüfer akını başladı. işte size yakaladığım iki kofana. balıkların her ikisi de resimdeki mika sahteyle yakalanmıştır. özel bir iskelenden felan değil. kıyıdan alın teri, kas yorgunluğu... ![]() ![]() ![]() arkadaşlar merhaba. işte serdar hocamın 2 gün önce tuttuğu kofana. sanırım nazar değmesin diye her tuttuğu balığıın resmini göndermiyor. allahım nazarlardan esirgesin. bu ne güzellik... ![]() alpercim tebrik ederim. aslında ikinci balııda yakalasaydın çok iyi olacaktı ama şansızlık işte iyi takılmamaış. bu arada süleyman hoca sanırım tekneyi dün kırdığı iki sahteyi denizden toplamak için kiralıyacak. biliyorsun sahte kırılınca baya uzağa gidiyor. İKİ RESİM ARASINDAKİ 7 FARKI BULUNUZ. ![]() ![]() 700 gram çatalkuyruk. sabah saat 7,00 civarlarında mika ile avlandı bayram boyu ata çeke bitap düştüm. hem ağzından hemde solungacın hemen üstünden mikya yapışmıştı. çekmesi çok zordu ama final oldu iyi oldu ilk gittiğimizde baya bir rüzgar vardı. ama allahtan sonra rüzgar kesti . ve sonunda kısmette bunlar varmış bunlar benimkiler ![]() bunlar da süleymanın yakaladıkları ![]() bu da serdar arkadaş ve yapayalnız , buruk bir bakış... ![]() atçek için çok güzel , çok dalgalı bir havada ve çok ıslanarak yakaldığım levrekler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
serdar dönmez iskenderun balıkların korkulu rüyası Bu mesaj en son " 25-05-2010 " tarihinde saat 15:14 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Serdar bey maşallah güzel bir av olmuş.İcraar bayağı güzel.Hamlığı bayağı atlatmışssınız.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi yine döndün
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah maşallah
resimleri siteye koyarken biri yer diğerleri bakar kıyamet alametleri bunlar gibi bir düşünce vukuu bulmuyomu sayın arkadaşlar.insan alıştıra alıştıra koyar.bu ne zink diye.... psikolojim bozuldu.yakiiiiin inceledim galiba o balıklar yenmez kanserojen atıklar gördüm. siz en iyisi bize gönderin bi tahlil yaptırayım ben sonucu ayrıca bildiririm. Allah nasibinizi bollaştırsın devamlarını dilerim.( gönülden... (((((Hafif bir kıskanma Olabilir)))))) Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() bi kiralık evle bide iş ayarlarsan ben oraya yerleşmeye karar verdim
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Aslında biraz daha uzun kalabilseydik daha çok yakalardık. 3 günlük lodosun ardından güzel bir havada daha uzun balıkta kalmak av açısından çok iyi olurdu.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() serdar,fırtına arkası iyi iş çıkarmışsın tebrikler. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() güzel av eline sağlık
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar herkeze merhaba . aylar sonra tekrar balığa gittik. kısmetimizde bunlar varmış
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun | copper | Tanışma | 5 | 10-12-2011 15:55 |
İskenderun at çek | okahraman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 03-11-2011 10:21 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
İskenderun`a termik santral | elmexicano | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 06-05-2008 07:51 |