|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() anladım..benim bu sistemde tum amacım levrek...yani dip atmaya devam et dıyosun mert abi...
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bildiğimiz kıbrısın nekadar çok kullanımı varmış
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dip kıbrısını 0.35'lik bir misina ile yaparsanız levrek yakalamanız çok zor olur. Ancak mıngıri veya ahtapot yakalarsınız.
Dip kıbrısını yapmak için, 0.25 / max 0.30 bedene 0.16-0.18-0.20 'lik salmalar (köstek) ile takım yapmanız gerekir. Levrek dolanmış misinayı gördüğü an yanından geçip gidiyor. Bu yüzden mümkün olduğunca misina gizlenmeli ve salma için olabilecek en ince misina kullanılmalı. sevgiler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() ıgnelerı kosteksız mustat 3 no kullanırsan her balıgı kolaylıkla alırsın ben oyle yapıyorum bıde levrek sardalyenın hep ense kısmından saldırıyo ıgnelerı ense bolumune getırmeye dıkkat et 7 ıgneden fazla baglama ve eger ıgnelerın karısmasını ıstemıyosan ıgnelerı kalın ıp mısınaya bagla ve bı fırdonduyle bedene bagla yaklasık bı senedır bu sekılde avlanıyorum cok balık yakaladım ama hıc dolasmadı ıgneler anında acılıyo bız bu sardalyalı dp kıbrısı sayesınde kefal levrek cıpra turna belkı ınanması guc ama cesme dalyanda akya yavrusu sıvrı burun mırmır yanı aklına gelecek her turlu balıgı yakaladık hemde hepsı hatrı sayılır buyuklukte acıkcası dıp kıbrısına katıl de dıyebılırız yeterkı balık olsun gerısını merak etme en ıyı avıda lımanlarda yaparsın unutma
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kullanılan yemlerin etkilerini arttırma yöntemi (Özel tarif) | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 34 | 08-11-2011 01:30 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
bir tarif lazim | twennwolf | Balık Yemekleri | 19 | 28-08-2007 19:21 |