|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Başkan Önce aramıza hoş geldin,kalıcı olman dileğiyle.
Tavuk taşlığı mantıklı denemekte fayda vardır derim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar ben samsunda hiç balık tutamadım neden bilmiyorum samsun da nerelere gitmem gerekir hangi takım iş yapar aydınlatırsanız sevinirim herkese rasgele
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() Bende Güney'e tatile gittiğimde tavuk eti ile balık avlıyorum.
Bu yaz Bodrum Akyarlar'da tavuk eti ile Melanur, Kupez, Zergana yakaladım. Tavuk etini her yerde bulabiliyorsun. Pahalı değil.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tavuktaşlıgını mutlaka deneyin taşlıgı paket halinde satıyorlar 4 tl cıvarında her balığa gittiginizde bir tane kullansanız 1 yıl yeter nohut tanesi büyüklüğünde kesiyorsunuz 8 -10 çapara yapıp 7 numara iğne mezgit ve istavrit te çok iş yapar dayanıklı yem diyer balıklarla hiç tecrubem olmadı işe yararmı bilmiyorum.Rasgelsin
Ali KOCA~Sinop~Erfelek 1966 İzmir doğumlu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ali_koca_57@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ayvalıkta akım zamanı(kasım) tavuk göğsüyle çatır çatır çupra tutuyorlar gözümle gördüm...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() merhaba;
ben antakya'da (hatay) bazı çocukların tavuk bağırsağı ile koca koca çipura ve levrekler yakaladıklarını görmüştüm. özellikle ege bölgesinde, tavuk bağırsağı kullanarak avlanan veya bu yöntemle başarılı olanlar var mı ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() xnode,tavuk bağırsağını hergün nereden bulacaksınız,?hergün tavuk keserim dersen artanını banada gönder derim.Avı beleşe getirmek için bire,bir.Neden olmasın ,çok mantıklı yol.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bağırsaklarını cüzi bir miktara satarlar muhtemelen.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavuk ciğerini yem olarak deneyen varmı arkadaşlar | ozbakir | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 15 | 04-08-2011 13:11 |
Bu yemle ne yakalayabiliriz? | arm59 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 03-03-2008 07:34 |
S.a Manavgat ırmağında avlanan | inndark | TATLI SU AVI | 2 | 29-11-2007 14:16 |
canlı yemle yılan avlama | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 05-02-2007 18:07 |