Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-05-2007, 19:44   #1
cevat2
Kaptan

cevat2 kullanıcısının avatarı

Ben hiç tarihine bakmadan,atlamışım,bu aralar sazanlar ile uğraştığım için olsa gerek kusura bakmayın arkadaşlar.
Yer:İSTANBUL
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
cevat2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 16-05-2007, 19:11   #2
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

Alıntı:
BACAKSIZBALIKÇI25 tafarından gönderildi
Arkadaşlar Ben Bacaksizbalikçi25 Yaş:11 Yeni Katiliyorum Balikçiliği Seviyorum Ve Tutuyorum Selamlar

E Posta Adresim:siteminduanolsun17@hotmail.com
Aramıza hoşgeldin ama bu mesajını tanışma bölümüne yazsaydın daha çok gören olurdu. Bir de imza ayarlarını yaparsan seni tanımış oluruz...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2007, 21:58   #3
amatör balıkçı
Miço

amatör balıkçı kullanıcısının avatarı

Wink

Sevgili BACAKSIZ BALIKÇI 25 yaş 11 diyorsun ama söze arkadaşlar diye başlıyorsun bu sitede senin arkadaş diye hitap edebileceğin kaç kişi var bilemiyorum ama sana tavsiyem eğer gerçekten 11 yaşındaysan sayın büyüklerim veya abilerim diye paragraf açmandır,aramıza hoşgeldin,zaman ilerledikçe seni ne kadar seveceğimizi ve bütün sorunlarına ilaç olacağımızı göreceksin.Seni bu sitede amatör balıkçılık konusunda olgunlaştıracak,hatta ustalaştıracak o kadar saygın ve ustalar varki iyiki gelmişim diyeceksin.Aile büyüklerinden bu işi sevenler varsa onlarıda üye yap.

Bülent Özarıkan 1955 Burhaniye
MSN&E.Mail: bulent955@hotmail.com
Herkesin gönlündeki,hayalindeki avla birgün
karşılaşması temennisiyle,rastgelsin.
amatör balıkçı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2007, 06:04   #4
mufi
Guest

Göksel cim amma velakin bayagı gezmişsin maşallah yanlız bir konu kafama takıldı bu kadar çok yeri gezdiniz olta attınız da her mekanda ortalama ne kadar süre kaldınız/ beklediniz ?? malum bölgeye gelmek+oltaları hazırlama+ bunlarda zaman alıyor. birde bunlara yol/mesafe yi eklersek
sanırım siz o gün her oltayı attıgınız noktada fazla beklemediniz ?belki bir bölgede tüm zamanı harcasaydınız kayda değer bir şeyler gelebilirdi balık adedi artardı .mesela özdere de.zamanın tümünü geçirseydiniz?
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 09:03   #5
gokseldbuga
Guest

Alıntı:
mufi tafarından gönderildi
Göksel cim amma velakin bayagı gezmişsin maşallah yanlız bir konu kafama takıldı bu kadar çok yeri gezdiniz olta attınız da her mekanda ortalama ne kadar süre kaldınız/ beklediniz ?? malum bölgeye gelmek+oltaları hazırlama+ bunlarda zaman alıyor. birde bunlara yol/mesafe yi eklersek
sanırım siz o gün her oltayı attıgınız noktada fazla beklemediniz ?belki bir bölgede tüm zamanı harcasaydınız kayda değer bir şeyler gelebilirdi balık adedi artardı .mesela özdere de.zamanın tümünü geçirseydiniz?
Eski bir rapor ama gene de yanıtlayayım. Muvaffak abicim, Gümüldür, Özdere , teknen olup ta , taşların olduğu yere gitmediğin sürece yakalayacağın şansına 1-2 parça o da 40 yılda bir dir. Eğer derenin oraya gidersen ,( o da yazın) kefal, levrek vs alırsın tabiii kokusunu da çekersin. Bu tarafta kıyıda balık olmadığına inanıyorum, bu taraflarda çiftlik te yoktur bilirsiniz. Eh biraz deneme olmuştu bizimkisi o zamanlar.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 09:59   #6
çupra
Miço

çupra kullanıcısının avatarı

göksel kardeş dediğine katılıyorum
torbalıdan birkaçekip her hafta akbüke gidiyo
arkadaşların boş döndüğünü görmedim bu sıralar
akbüktende daha iyi bir yer söyleyeyim kıyıkışla gökliman mevki kıyıdan momun yada yengeç takıp atacan oltayı unutacan en kötü ihtimal 700 gr civarı çuprayı çekecen ha diyeceksinki sen niye gitmiyosun 186 kilometre torbalıya birde dönüş adamı tek başına yoruyo. benim ekipte nazlanıyo o yüzden şimdilik beklemedeyiz.aslında muvaffak abiyle görüştüğümüzde bir organizasyon yapalım diye konuşmuştuk. ama nasip olmadı.her kese rastgelsin sağlıcakla kalın.
çupra Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 10:00   #7
çupra
Miço

çupra kullanıcısının avatarı

momunu düzeltiyorum madya olacaktı kusura bakmayın
çupra Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2007, 17:28   #8
BACAKSIZBALIKÇI25
Oltacı

tamam bülent abi

selam büyüklerimbenim msn mi ekleyin orada daha iyi tanışalım

Bu mesaj en son " 17-05-2007 " tarihinde saat 18:09 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
BACAKSIZBALIKÇI25 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları