|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Başdan kötü başlayan fakat havanın müsade etmesiyle ''unutulmaz bir maceraya'' dönüşen av partisi klipleri..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda Sitemiz üyesi Yunuscan'ı ilgilendiren onun hoşuna gideceğini sandığım bir köpek yavrusu çekimi.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-04-2007 " tarihinde saat 16:34 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ishak abi...videoları arka arkaya eklemişsin...eline sağlık...hatta sanırsam yakında sen hack te yapmaya başlarsın
![]() mehmet abinin mercanla olan münasebetinde dikkatimi çeken iğneyi ağzından çıkarırken verdiği mücadele oldu...halbu ki...iğneyi bi aparat yardımıyla çıkarsaydı hem misina yıpranmamış olurdu hemde olay bu aparatı kullanmayan arkadaşlar için görüntülü bi bilgi kaynağı olurdu... yavru çok sevimli çıkmış...ama izmirin iklimi ona göre değil...eğer yaz boyunca izmirde kalacaksa onun adına üzüldüğümü söylemek isterim... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayın uzman dr. videolarını ilği ile izledim. kutluyorum.kamereyi arada bir kameramana doğru da çevir olur mu? sayğılarımla Murat
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi sonsuz teşekkürler.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim başka sitelerde de senin videolarını gördüm geçen gün....site üyelerinden birisi sitesine eklemiş senin görüntülerini "enteresan" bulmuş...
meşhur olmuşsun senin anlıyacağın....bir imza alabilirmiyim abisi... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Bu hafta izindeyim ve evdeyim.Benim fotoğraf makinasını karıştırırken sitemize yüklemeyi unuttuğum bir video daha dikkatimi çekti.Fakat bu defa başına ve sonuna yazı/jenerik ekliyerek bir klip oluşturayım diye uğraşdım.El yordamı ile bile olsa sonunda başardım.Bir ara Taygun'dan da küçük bir yardım aldım.Herhalde olmuştur.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet,bazı arkadaşlar iğde miğde derken,atı alan Üsküdarı geçmiş.Hele hele bu çekimlerle bence Rastgelsin Oscarını alan ilk kişi olmalı.Bravo İshak cım,seni canı gönülden kutlarım,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak abi çok güzel çekimler yapmışsın ellerine sağlık. ama filmin sonunda yapım koordinatörü,jenerik,seslendirme falan yok haa birde erler filim sundu falanda göremedim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() ishak abi...brawo valla...ellerine sağlık...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim...balık videolarında son nokta budur abicim...eline koluna sağlık süper bir çekim ve jenerik olmuş...sitemizinde reklamı çok hoş olmuş...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.04 ve 12.04 tarihli av raporlarım | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 16-04-2009 14:32 |
antalya kuzu avı videoları | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 09-03-2009 21:24 |
Ücretsiz Balık Avı Videoları | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 32 | 03-06-2008 22:02 |
youtube videoları (öneri) | aganta borina borinata | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 8 | 21-02-2007 15:36 |
You Tube videoları ekleme.. | varior | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 15-01-2007 13:33 |