|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sanırım israil sazanı
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar bu balık kızılkanat akarsularda bol olmakla beraber göl ve barajlardada yaşarlar ancak bol oksijenli sularda ve soğuk sularda yaşamayı daha çok sever
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah sorun çabuk çözülür.. Yoksa meraktan ben çözülücem..
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar mesaja cevap yazan herkese teşekkürler yorumlarından dolayı.
araştırmalarım ve sizlerin verdiği bilgiler doğrultusunda şu an görüntülenemeyen resimlerdeki balıklar üzerindeki incelemelerim sonunda bu balıkların havuz balığı diğer bir adıyla gümüş havuz balığı olduğunu öğrendim. işin enteresan tarafı senelerdir bizler bu balıkları sazan diye yakalıyoruz burada ve herkes sazan olarak biliyor.şekil itibariyle benzemekle beraber bariz farkları da mevcut.en belirgin farkta sazandaki bıyıkların bu balıklarda olmaması.ayrıca sazan kadar büyümüyorlar.(bende hep küçük sazan denk geliyor deyip geri salıyordum bunları. meğerse balık o kadar büyüyomuş.) |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bizim oglan onlara capak... israil sazani da deniyor ama kilciktan yenmez onlar... onlari iyice temizle karnindan derin yar taaaa kuyruguna kadar kilciklari ciksin ortaya sonra közde pisir kilciklari yanar gider lokum gibi götürürsün
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 02-05-2007 " tarihinde saat 23:49 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hitabet konusunda lütfen biraz dikkat zira imza kısmının doldurulmasını bu sebeple istiyoruz. İsimlerimiz, doğum yıllarımız, yazıyor bunları göz önünde bulundurarak saygıda ve hitapta birbirimize kusur etmeyelim. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kusura bakma ben aslen denizliliyim.seninde denizlili oldugunu görünce yöresel bir sözle baslayim dedim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() İST.büyükçekmece gölünde bunlardan çok tutuluyor şu an buna israil sazanı diyorlar.
Altay CAN 1963 İst.Küçükçekmece Bu mesaj en son " 03-05-2007 " tarihinde saat 11:19 itibariyle altaycan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |