|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() way be ne balık çeşitleri varmış ???
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu balıktan Antalya'da Phaseliste kıyıdan yakaladım, açıktan derin sudan çekenler de var. Antalya'da Berber balığı diyorlar. Ama ben zehirli diye biliyorum (toxic: yani yenmesi durumunda zehirli yoksa elleyince birşey olmuyor). Bir ara araştırıp yazarım tekrar.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Gerçekten çok ilginç ve bir konu üzerine bu kadar çok görüş ve fikrin beyan edilmesi çok hoşuma gitti. Bu formu bu yüzden çok seviyorum. Ben daha balığı yakından görmedim ama görürsem eğer yanımda olan kişiye tüm soy geçmişini ve hakkındaki bilgileri iletebilecek kapasiteye geldim. Sağolun
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu balığı ben alanyada tuttum
denildiği gibi geceleri geliyor. her gittiğimizde tutuyoz. yalnız çok pis bir huyu var iğneyi bir yutuyo tam yutuyo çok sıkıntı veriyor bende ilk tuttuğumda arkadaşım naylon balığı diye söylemişti..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ramazan abi nedense bu cins garip balıkların huyu yemi buldu mu hamudunla yutuyor ister istemez öldürmek zorunda kalıyorum bazen. Gerçi bu balığı hiç yakalamadım ama hanozlar namı diğer kokar çupraları ve kaya balıkları hep yutuyor iğneyi köküne kadar yani insaf arkadaş ufacık boyuna bakmayıp koca iğneyi yutuyorsun sapı bile görünmüyor.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() dediklerine aynen katılıyorum taygun kardeşim öldürmemek için çok uğraşıyorum ama nafile bazen dediğn gibi elimden sağ kurtulamıyolar.artık napalım hayırlısı olsun diycez kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. ölen ölür kalan sağlar bizimdir..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben kıbrısta okuyorum burda balıgada cok gidiyoruz.daha önce oltamıza denk geldi bu balıktan.saolasın bizimle paylaştıgın için bende merak ediyordum adının neoldugunu..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gece avında özellikle kayalık bölgelerde başımın belası bir balıktır ve yemi tamamen mideye indirdiği için şahsı
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu balık yenebiliyormu? Antalya'da Konyaaltı sahilinde çıkıyor ve her gittiğimde garanti geliyor oltaya. Karagöz ve bundan başka balık tutamadım ayrı mesele ama bu balıkları geri bırakıyorum ya zehirliyse diye
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende bir kez yakalamıştım naylon balığı bu kedi bile yemez dediler geri saldım derisi çk kalınmış...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ateş Eden Istakoz | cumhur | Deniz Balıkları | 6 | 29-10-2011 16:03 |