|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() vallahi rauf abi doğru söylüyor bu devirde akya balığı yalalamak zor be kardeş yinede tebrişk ederim seni allah bozmasın
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() onur hocam değerli bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.birşey sormak isterim 3 -4 kg akyayı kıyıdan oltala almak için nasıl bir düzenek hazırlamamız gerekir nasıl bir yem ilgisini çekebilir(canlı olarak balık cinsi gibi)bu konudada eğer bilginiz varsa aktarabilirmisiniz saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel bi yazı onur abi teşekkürler bu arada kayığımın adı da akya olduğu için bu balığa hayranım
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() İŞTE BU AKYA BALIĞIDIR.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uğur kardeşimizin vurduğu o güzelde Avcı veya namı diğer Sarı kuyruk tur. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi bu konuda gerçekten karmaşa var, mesela resimdeki türe de liça ya da çıplak diyorlar...
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Onurcum çok güzel bir anlatımla bunları bizimle paylaştığın için teşekkürler....
Dalmak nasip olmaz herhalde ama birgün inşallah benim oltama da nasip olur... birkaç video seyretmiştim gerçekten oltayla tutması da çok zevkli ve bazı kuralları var sanırım(güvenlik açısından)...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ulaş genel olarak akya olarak adlandırılan (karıştırılan) 3 tür balık var. Mesela sarıkuyruk ve çıplak farklı balıklar. Akya kesin olarak hangisi ben de tam olarak çözemedim daha
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hadi ustalar balıkların hangisi akya karar verin
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Yazıyorum sevgili dostum namık kardeşimin kendi sitesinde yazdığı bir konudan alıntıdır.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu cizimde iki balık arasındaki farklar bariz olarak belirtilmiştir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buradaki resimde Latince ismi belirtilmiş yukarıdakinin AKYA aşağdakinin SARIKUYRUK olarak isimlendirildiği görüyoruz artı yöresel olark anılan isimleri yazılmış [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu resmi ekstra ekledimki bir karışıklık olmasın yine latince ismi yazılı ve yine halk arasında anılan isimleride eklenmiştir bundan sonra artık hangi balığın akya hangisinin sarıkuyruk veya avcı olduğunu karıştırmassınız umarım. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Istavrit üzerine | Rauf | Su Ürünleri | 11 | 26-01-2008 00:48 |
Türkçe üzerine | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 15-09-2007 10:44 |
katılım Üzerine!! | Rauf | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-08-2007 10:04 |
Sinarit avı üzerine... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 8 | 20-03-2007 13:56 |
Balık Avı Üzerine | uzman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 12-12-2005 08:23 |