|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
benim ilk anımda benzer olmuştu. köye gittiğimiz zaman akrabalarla felan tanışmıştık şu şşurdan akraba bu burdan akran çocuklardı. sonra beni de aralarına almaya başladılar, bi gün beraber balığa gidelim dediler, ben hiç gitmediği için heyecanlıyım tabi, onlar bana öğrettiler yem iğne olta felan ben onları izliyom. kancanın 50-60 cm üstüne 2-3 cm uzunluğunda bi çubuk bağlanır oda mantar görevi görürdü, su bulanıktı ve supanın ucundaki misinayı da hissetmek zor olduğundan çubuğa bakıyordum. sonra benim mantar battı gitti bende heyecala oltayı çektim ama o kadar hızlı çektim ki arkadaşın suratına hızla tokat gibi çarpan balık kancadan kurtulup tekrar çaya düştü. o anı hiç unutamam. şimdide balık avı kelimesi bile heyecanlandıryor. tutmasam bile. napalım bu hastalıksa bende hastayım.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() napalım bu hastalıksa bende hastayım.[/quote]
geçmiş olsun kardeşim.. malesef hastalığının bi tedavisi veya ilacı yok.. ömür boyu balık tutmaya mecbursun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |