|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Haldun sea master markalı makinalar genelliklen fly fhıshıng,de kulanılıyor ve çok pahalı makaralar 35ytl ye bunun gibi makinaları almak çok zor.
Selim Öner(balıkcı) Bu mesaj en son " 17-03-2007 " tarihinde saat 17:47 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sizce arkadaslar bende alba star var hemde 2 tane 1. 1 bilyeli 2.10 bilyeli sizce nasıl alba starlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi selamlar...abi geçenlerde aldığım surf kamışıma(3,90 max 90 gr atarlı) yeni bir surf makina almak istiyorum...atış mesafesi diğer kamışların nerdeyse 2 katı,bir de surf makina uydurursam epeyce farkeder diye düşünüyorum...Abi senin tavsiye edebileceğin marka model varmı...burdan taksitle alıcağım için max.100-150 ytl ye çıkabilirim diye düşünüyorum...Bir de teknede banax sx 2000 kullanıyorum sizce yeterli mi...yani sağlam bir balık geldiğinde beni üzermi...şimdiden teşekkürler,saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi ben bu makinayı alırsam eğer ,hiç kullanmam vitrine atarım hemen gelen giden misafirler görsün diye
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() selim abi makineler çok güzel...daha öncede konusu olmuştu ürün güzelse isterse mozambikte yapılmıuş olsun...sanırım alttaki makine de önden kalamalı...son zamanlarda daiwa nın sitesine baktınızmı...fazla makine kullanmamama rağmen için gitti walla...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |