|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() rauf kaptan gazipaşada derinsu avı başlığını görünce tamam dedim rauf kaptan patlattı bombayı... inşallah gazipaşada tekrar avlanma fırsatı bulurum...
savaş ın dediği gibi akdenizin bereketi üzerine olsun... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf amca paylaşım için teşekkürler,balıklarda güzel,ayrıca tebrikler....saygılar abi
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
selamlar serdar sizlerden de bekliyoruz resim olsa bile selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() olur tabiki rauf abicim bu maksatla senden bişeyler öğrenebilirsem ne mutlu bana,ayrıca rauf abi pazar akşamı denizdeydik bizde baya tepegöz mercan aldık pasha bey otel ile doğanay arasında,bi ara istavrit sürüsüne denk geldik yarım saat içinde kova istavrit doldu ama istavritler pabuç gibi her biri,5 tanesi 1 kilo gelir,saymadım ama yaklaşık 40 veya 50 parça istavrit,20-25 kadar tepegöz ve 1 adet kalamar,yaklaşık 1.5 kilo var...saygılarımla
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf abi aklıma geldi ama malesef telefonum yanımda değildi.balıklarıda büroda arkadaşlar yağmaladı.cumartesi çıkacaz sabahtan işallah verimli av olurda fotoğraflarım...saygılarımla
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim makara süper,çekim süper eh balıklarda süper devamını bekliyoruz...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginc fikir kardes kutlarim isde görüyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Derin dalışta teknik & güvenlik... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 19-12-2008 10:56 |
Derin Deniz balıkları | necobey | Deniz Balıkları | 17 | 10-10-2007 11:11 |
Derin Dip Sarkıtmalarında Hassasiyet. | mozdil | Sarkıtmalar | 14 | 25-09-2007 06:22 |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |