|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fotograflarda görülüyorki güzel bir gün geçirmişsiniz, temiz hava, deniz ve kaynaşma.. Onuru ayrıca tebrik etmek lazım bir tane tosun yakalamış..
![]() bu arada kaç kişi gittiniz nasıl gittiniz, topluluk bir fotoğraf filan yok mu arkadaşlar..?? yalnız gittiğiniz yerde güzel bir koymuş.. birde merak ettiğim bir nokta var olta salladığınız yerde derinlik ne kadar, ne kadar uzağa atıyorsunuz..??
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi gittiğimiz yerin ilk 20 metresi sığ sonra otluk kumluk karışık fakat yine fazla derin değil 4-5 metreyi geçmez sanırım attığımız yerler. Fakat ağ atanlar saolsun koyun burnunu önünü komple ağla kapatmışla balık girememiş o yüzden balık yoktu. Toplu foto var tabiki serkan abinin makinayı denemek için onun makinayla çekmiştim müsait olduğunda ekler.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak abi çok geçmiş olsun. Ava giden arkadaşlar eminim harika bir gün geçirmişlerdir, hepinizi kutlar, başarılı bir organizasyon için de teşekkür ederim, böylece rapor okumuş olduk, videoları sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel abi tecrübeli kameraman oldum seninle gittiğimizdede çekeriz ama yayınlayabilirmiyiz bilmem
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Tagocum, şimdiye kadar çektiğim videoları bilgisayara indirdim, şöyle bir izledik dün gece Nadir abinle, mümkünü yok yayımlayamayız, görüntüyü sessiz indirip arkaya müzik koyacağız mecburen
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir gün olmuş, balıklı olanlar da başlasa artık diyorum. Valla adımız çıkacak bu gidişle
![]() Muvaffak Abi tekrar geçmiş olsun...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese ve özellikler katılımcılara çok teşekkürler. organizasyon gerçekten güzeldi. Orçun'un kamış ile atış yapmayı öğrenmesi ayrıca beni çok sevindirdi. onun içinde güzel birgün oldu. hayatında il defa atçek balık yakaladı adam.
![]() ![]() ![]() ![]() tago senden rica etsen aynı konu için açılmış diğer başlıkları birleştirirmisin. birde oğlanın resimleri varsa koyarsan sevinirim. şenlensin çocuk.
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 23-04-2007 " tarihinde saat 22:01 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Kahvaltı öncesi saat 4:30 suları Soldan sağa: Onur,Erhan,Kıvanç,Adnan,Muvaffak,Serkan Kamera arkası: Tago ![]() Buda av yerine geldiğimiz an. Saat 5:50 suları Arkadaşlar resimleri imageshack da iki kere ufaltmaya çalıştım ama olmadı...küçülterek ekleyebilirseniz sanırım çok daha net olucaklar...Tagoooo yardım kardeşim... Düzenleyen: Tago
Bu mesaj en son " 24-04-2007 " tarihinde saat 07:52 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Süper bi gün gecirmişsiniz Arkadaşlar...Tagocum cnm kardeşim yorumlarına sağlık allah daha güzel organisazyonlar nasib etsin....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
12 Nisan 2008 Raporu | social | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 28-04-2008 21:49 |
28 Nisan raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 30-04-2007 09:36 |
23 Nisan Gerence raporu | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 24-04-2007 12:57 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |