|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler ishak bey güzel balıklar gerçekten ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sayın çupra dedektörü.. ne iş??? kefal/mefal... bakıyorum dipten nasip olmayınca daldın kefale? ekmek ile işi bitirdin..
afiyet olsun. kardeşim.. balıkçı dedinmi ne varsa onu tutar.. balık seçmez.. olay budur.. ellerine saglık.. ''ah o sırada bende olsaydım'' ''o kefalleri bende tutsaydım'' ''vız gelirdi inan her şey bana'' ''birde yanımda sen olsaydın'' |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() İshak abi tebrik ederim, yalnız birşey rica ediyorum . Allahaşkına abi arkadaşına söyle balık tutulup çekildikten sonra denizden çıkarılır, video çekiliyor dahi olsa kamışla kaldırılıp denizin üstünde tutulmaz.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abicim kefal olsun bizim olsun abicim...gerçi kefallerinde maşşallahı varmış hani nerdeyse jop gibilermiş...eh abicim ne demişler "keçinin olmadığı yerde koyuna abduraman çelebi derler".....yani öyle bişey işte
![]() sen çuprayı tutan arkadaşa söyle "balığı tuttumuydu benim gibi surf yaptıracak,o da yetmeyecek arkasındaki dağlara taşlara vuracak... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() geçen hafta gölete gittik ishak abi gibi sağdan soldan gelen haberlere dayanamadık göletin kenarında hiç yoksa 30 40 kişi varız kullandığımız yem tavuk ciğeri abi bizim oltalara kefal geliyor yanımızdaki arkadaş 10 kg yayın balığı çıkardı nedir bunun sırrı abi ya kafayı yimek içten değil yöntemi ne bunun
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bulmuştur doğru yemi+dogru yeri balık gelmiştir. o kadar.... 0,5 kg lık yayında gelebilirdi.. |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler abi, av avdir, azi cogu yok, gitmek bile yeter bence.
benim merak ettigim yaklasik 90 adet sulunes ne oldu? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Onur, gözün kör olmasın onurrrrrrrrr...Reklam yaptın beni..... Be kardeşim, hamsili pilav duydum da; hiç sülünezli pilav olur mu.....? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Onur'um, tabiki yemlerimizi denize geri iade ettik.Eskiden bir iki defa sülünezleri getirip hafif tuzlu suda haşlayıp da kuruttukdan sonra avda denemişdim; ama taze sülünez kadar verim alınamıyor.... |
|||
![]() |