|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Pazartesi sabahı saat 5 te kalkıp levreğe rapala cekmek icin limana gittim saat 5.30 gibi liman icinde yarım saat döndük tık yok.o zaman derin suya gidiyim dedim giderken de saldım 9 lu raglodan yapılmış ve ucunda kırmızı ahtopot olan sıtıyı yarım saat gittik ondada tık yok.neyse av terine geldik saldım derin su takımını sal cek 3 saat gecti 6 tane kocagöz takıldı ordanda boyumuzun ölcüsünü aldık anlaşılan bu gün kısmet kapalı (ismete bakalım)dedim.limana doğru giderken ceşitli derinliklerde normal köstekle at cek ondada iki trakonya geldi gelmez olasıcalar.limana yakınlaşmıştımki bir tekne gözüme carptı yanına gittim sonarda bir kac balık gördüm.atık cektik ızmarit bida tepe göz tekrar cıktım yine balık görünüyor capayı salladım 33 metre akıntı kuvvetli.at cek iyi balık aldım karışık tepe göz ve ızmarit haa bide mırmır cektik.saat 4 te eve döndük 11 saat ne av ama. selamlar dostlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi ben kırmızları görüyorum, o da bana yeter
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Rauf abi tebrikler.güzel av olmuş.avcılık bu işte.İnsan umut kalacağına emek kalsın diyor ve çeşitli denemeler neticesinde balığı bulabiliyor.Önemli olan yılmamak tabiki.bunlarda sizin azminizin bereketi olmuş
Afiyet olsun
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi ,gidersen olur,bak bizde bunların kılçığı bile yok,tebrikler..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() baba tebrikler güzel av...darısı başımıza...cumartesiyi iple çekiyorum...saygılar...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım güzel av olmuş istediğin balıkları tutamamış olsanda yemeklik balık çıkmış
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi tebrik ederim güzel av afiyet olsun rastgelsin...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim nevaleyi çıkarmışsın yine tebrikler...benimde gözümde tütüyor tekne avı vallaha ama birsüre daha bize kıyı yolları görünüyor...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Rauf hocam ellerinize saglık ortaya karışık misali..afiyet şeker olsun. en kesat günün böyle olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() rauf abi afiyet olsun yormuş ama iyi bir av olmuş bence hele kırmızılar harika..ama asıl bomba o derinlikten mırmırı yapıştırman olmuş abi..ellerine sağlık...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |