|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan yaktın beni, tam öğle vakti okudum ya bunları aaaahhh
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() sevgili dost hiç uğraşma mangalla kömürle bağla yağ tenekesinin kapağını egzosta al sana yangınsız kömürsüz dumansız mangal kal sağlıcakla
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Atilla Erdoğan katılımından dolayı memnuniyetlerimizi mesajlara bakarakta görmüşündür.arkadaşlar samimi insanlar.böyle diyorum bende yeni sayılırım.bir mangal lafı attın ortaya 40 balıkçı 40 çeşit yorumladı.bu mangalı yapman için bir gün zaman ayırıp balığa çıkacaksın.aklına takılan konuları yaşayıp teknenin neresine, nasıl,bir şey yapabileceğinin kararını kendin vereceksin.daha sonra bir numune gönderirsin deneriz sonrada teşekkür eder geri vermeyiz.bol şanslar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() herkesın zevkı baskakımısı yemesını sever kımısı de pısırmesını
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben yemesini sevenlerdenim
Mangalda balığı tek bir şeye değişirim oda Mangalda 2 tane balık ![]()
Adı:İnanç Soyadı:Ünalan Yaşadığı yer:ANKARA Doğum Günü:1993 ANkaraLI BAlıkçı Bu mesaj en son " 07-11-2007 " tarihinde saat 17:51 itibariyle Michelangelo tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teknede mangal yakmak için öncelikle teknenin 9 metre yada daha uzun vede yüksek bir tekne olması düşüncesindeyim.Kıç tarafına yapılacak bir aparatla mangal tekne dışında kalacak şekilde sabitlenebilir.Daha küçük teknelerde riskli olur.En güzeli küçük bir koya tekneyle yanaşmak ve koyda mangal operasyonunu bitirip sonra tekrar açığa çıkılması gerekiyorsa çıkmak.Ben 6 metre bi tekne sahibi olarak nacizane tecrübemi sizinle paylaşmak istedim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Sayın abim Bilgilendirme için teşekkürler ederim.. Keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teknede mangal yapmak çok güzel oluyor.Teknenin kenarına mangalın 2 ayağı geçecek profilleri sabitliyorsunuz.Daha sonra mangal dışarı gelecek şekilde bu ayaklara oturtuyorsunuz.Mangal teknenin arkasında olacak.Bu şekilde su sıçramasınıda engellemiş oluyorsunuz.Ayrıca mangalın altına bir bölme daha yaptırır burayada ekmeği koyarsanız,ısınmış sıcacık ekmekle mangal tadına doyamazsınız.Yalnız ben suyun kenarında mangal yapmayı tercih ederim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çupra mangal (taygun kardeşe) | dilki | Balık Yemekleri | 4 | 16-12-2008 18:32 |
teknede çipra mercan bayramı var... | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 29-11-2007 08:00 |
teknede nasıl bir kamış kullanılır | yilmaz | Kamışlarla İlgili Herşey | 10 | 17-01-2007 07:49 |