|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Muavffak abim, maşallah kefaller iyi denk gelmiş hocam.... Arkadaşlar kefal de koku olayına gelince; gerçi Muavffak abim daha iyi bilir....Mavraki cinsi kefalin karnından bol miktarda dip çamuru çıkar...Ve koku ondan dolayıdır....İçini özellikle o siyah zar olan kısmı iyi yıkamak gerekir...Bir de balık öldükten sonra iç omurgasında pıhtılaşan kanı mutlaka her balıkda bir diş fırçası yardımıyla çok çok iyi temizlemeli diyorum...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() kefalde kullandıgım şamandralar soldaki hazır/ sagdakiler benim el yapımı (mıkyas için kürdan kullandım))
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık abicim...orjinalleri halt etmiş vallaha...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler muvaffak abi, hatirlarsin eskilerde uzun uzun yazismistik, ayni mekanlardayiz da ama bir turlu denk getiremedik birlikte avlanmayi. umarim en kisa zamanda...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() buradaki şamandralar ortalama0,5 gr ile 1,5 gr arası dengededir..
ayrıca bu konuda........... İzmirlilerin dikk. ''' şamandralı avcılık ta yapalım biz amatör balıkçıyız her türlü balıgı tutarız''' ![]() diyenler bana müracaat etsin ya bu taraflara gidelim.. yada bademler azmak mevkiine. oranın son durumu nedir bilmiyorum ama bu taraflar garanti.. gidelim hevesinizi alın. sonuçta üç seçenek var 1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() olay budur.. (ben ordayken diger azmakta 2/3 kg lık kefaller oltaları kopartmış zaten..millet kafayı yemiş sinirden..) zaten sezon açılsın.. belevi var / kavakdere var/karagöl var gündemde... sazanlaaaaar Bu mesaj en son " 08-05-2007 " tarihinde saat 13:45 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abim tebrikler, herhalde balığın belini kırmak dedikleri bu olsa gerek
![]() onurun dediği gibi sahalara hızlı bir dönüş yapmışsın, ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() nedemek Erhancım alimallah orada olan herkez e ben bu işi yaptırırım..
ben balık tutmam yine de sizin tutmanızı saglarım. hiç kurtulmaz.. |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Muvaffak bey tebrikler,güzel av olmuş
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Muvaffak abi eline sağlık gerçekten güzel bir av olmuş .tebrikler ..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() abi tebrikler,05-06 mayıs 2007 gece 23.30-03.00 ürkmezde sülünez ile balık aradım ama bulamadım 06 mayıs akşam suyunada meltem tur önünden geçen azmağın denize çıktığı yerde 7-8 defa olta sallama çalışmaları da sonuç vermedi, akşam suyunda erhan çulha da bana şahitlik yaptı dünya küçük birden karşılaştık.muvaffak abi tebrikler tekrar....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.ekim gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 03-11-2007 01:13 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
14 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 15-05-2007 06:28 |
12 mayıs gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 14-05-2007 08:09 |
05 Mayıs Gümüldür-Özdere | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 09-05-2007 15:11 |