|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() melanurlar harika kaptanım gerçekten ellerine sağlık avın bol olsun...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi izmaritler ,diraller ,melenurlar maşallah av zevkini doya doya yaşıyorsun,tebrikler..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi tebrik ederim çok güzel balıklar...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abim göstermişsin yine maharetini. valla helal olsun, tebrikler canım abim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Vallahi süper av olmuş...
Tebrik ederim Rauf kaptan... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi gercekten güzel baliklar...Sen artik onlarla 70 lik devirirsin
![]() Ama o sari kuyruklu kuzularin bir gün bir insan boyuna ulasacagini düsününce üzülmüyorda degilim...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf abi tebrik ederim.harika balıklar
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi çok güzel balıklar.Şuan yaz kendini iyice hissettirmekte buralarda.Deniz balıkçılığı için kuduruyorum.Bu sene elimden gelen kadar çok kalmaya çalısacam denizde.Çok güzel balıklar.Bu arada silikon yemin illaki de yeşil renk olması mı gerekir?Diğer renkler işe yarar mı?Şimdiden teşekkürler abi.
İyi balıklar.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() yunuscan kardeşim tabiki yanlız yeşil değil balığın iştahı o günkü konumuna göre değişiyor nitekm ertesi günü gittiğimde yeşili bir saat cektim bir netice alamadım aynı büyüklükte kırmısı cektim onunla 8 tıral aldım devamlı denemek değiştirmek lazım.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |