|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Gökselcim afiyet olsun ayrıcada araba için geçmiş olsun.inşallah bir daha olmaz.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel abicim tebrik ederim güzel balıklar. Araba içinse geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel tebrikler ,en azından çupranın o doyumsuz yakalama heyacanını yaşamışsın, ah bide o kocamanı yakalayabilseydin....tahminim aklın onda kalmıştır inşallah bi dahakine diyelim ,kaza için de çok üzüldüm geçmiş olsun..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() balıklar gerçekten iyi işallah banada bi gün çupra yakalamak nasip olur tebrikler rastgelsin....
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çocukluğumdan beri balıkçılık yaparım.. bu dillere cangides deniyor.. yada biz öyle biliyoruz.. dil kadar lezzetli diil.. ama esas takıldığım konu oltayla dil yakalanmış olması. inanın şaka diil ilk defa görüyorum ve abi seni kendi adıma kutluyorum.. ya ben harbiden iice cahil kalmışım, yada sen cidden profesyonelsin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim göksel abi çok güzel av çıkarmışın..
Not: O pisiler için sirkülere baksan sanırım çok iyi olurdu...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel keşke şu resimde kaçırdığın kuzuda olaydı. Nadir abininde pası gitmiştir biraz artık. Araça konusundada geçmiş olsun, cana bir şey olmasın.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() anlattığınıza ve resimlere bakarsak güzel bir gün geçirmişsiniz kazaya üzüldüm geçmiş olsun rastgele
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
hassasiyetin için teşekkür |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() göksel kardeşım tebrıkler güzel av afıyet olsun .ne yazıkkı bende anıl kardeşımle aynı fıkırdeyım.daha büyük pısı balıklarına rastgele
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
zeytineli balık çiftlikleri civarı | nevzat | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 16-04-2007 09:24 |
Zeytineli-1 | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 18-02-2007 11:11 |