|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() cumhur 'um vazelinde iyi fikir sanırım çok teşşekkürler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar Biraz Daha Teknik Bir Malzeme önereyim "silika Jel" Bazi Ilaçlarin Içinden çikan Nem Alici Madde Budur. Alin Peçeteye Sarip Kutuya Birakin çok Açip Kapatiyorsaniz Arada Yenileyin Malum neM Kap Kapa Doyuma Ulaşip Iş Görmez. Ecza Malzemesi Satan Yerlerde Vardir. bEN BURADA BULAMADIM ORİNGLERE SÜRDÜĞÜM SİLİKONLU GRES VAR ODA İŞ GÖRÜYOR.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Organizatör
|
![]() Arkadaşlar ne kadar güzel konu konuyu açtı, yanlız ayrıntılı olarak size aktarayım, siz siz olun misina ve iğnelerinizi KİMYASAL MAZOT VE YAĞ lardan UZAK TUTUN ! hasan 64 ün dediği gibi mazotlu balık yermisin billhasa tekne avında başımıza gelme olasılığı daha fazla tekne motorun yağ ve mazot artıklarından misinalarımızı da uzak tutun, avınız rezil olmasın... gününüz de rezil olmasın...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() avcı kardeşlerim ben 20-25 yıdır balığa gidiyorum bildiğimiz fotoğraf albümlerinin içine hazırlamış olduğum dip olsun.levrek olsun.tatlı su balıkgı olsun her takımdan 5-10 takım
hazırlayıp içine bırakıyorum.balık tutacağım yerde oltamın ucunda hazır vazyete bağlamış olduğum fırdöndüye takıyorum alt kısmınada saduka yani kurşun hangi ebata olursa olsun rahatlıkla takıyorum .av yerinde hiç zahmet çekmiyorum sadece kuşunlarımı ve fırdöndülerimi plastik bir kutuda taşıyorum pratik bir bilgi vermek istedi rast gele. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() nefis bir paylaşım olmuş. İğneler, kullanırken ve alınırken aktardığın bu veriler mutlaka herkes tarafından dikkate alınacaktır. Şahsım adına çok çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iğnelerimiz ve keskinliği | nirvana | İğnelerle İlgili Herşey | 3 | 12-10-2005 19:42 |