|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
akşam oturmuşsun deniz kenarında önünde ızgara balık roka salata cacık vs.. yanında negider???? gün batımı oturmuşsun sahilde elinde olta deryaya karşı ..üfürüyor hafiften yüzüne serin serin..burda ne gider.. hadi konumuz kara avcılıg değilde zamanında onuda yaptım. hava soguk kar/kış diz boyu gümedesin. sazların arasındasın. orada ne gider.. abisi hepsinin yeri yurdu var dimi ya? ![]() ''nefret kalpten tiksinti kafadan gelir'' |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() 1-Rakı 2-Bira 3-Kanyak Sınavı geçtim mi Hocam? Sonuçlar ne zaman açıklanacak ? ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
sende bendensın abım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Boğma Teknikleride Varmi Hocam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() Ben açtım bilee.....
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() hadi hayırlısı sohbet gittikçe bulanıklaşıyor.. millet çift görmeye başlıyacak.. dur bakalım ne olacak..
-------------------------------------------------------------------- bir amerikan fıkrası: Tanrı amerikayı yaratmış.sonra yukarıdan bakmış ve demişki -çok güzel bir şey yaptım ,bu topraklar bu güzellik hiç bir yerde yok. ve düşünmüş diger ülkelere haksızlık olacak.. ardından karar vermiş bu haksızlıgı gidermek için -amerikalıları yaratmış. |
||
![]() |