|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() su anda neler vermezdimki, Türkiyemin o güzelim kiyilarindaki yosun kokusunu,iyot kokusunu icime cekmek icin denizi yarip giden o pancar motorlu kayiklarin sesini kulagimda hos bir melodi olarak dinlemek icin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() ve bu da paylaşım video görüntüleri...
Vallahi aslında video çekimleri çok olduğu halde kırpa kırpa ancak bu kadar kısaltabildim..
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 20-11-2011 " tarihinde saat 16:23 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu haftaki video çalışmamı ''Vatan hasreti çeken'' sevgili Volkan ' a ithaf ediyorum...Çünkü demiş ki,....
ishak BALLICA 1963-izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() Bu mesaj en son " 20-11-2011 " tarihinde saat 16:23 itibariyle ishak BALLICA tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi elinize sağlık bu haftada karagöz rekoru kırdınız gibi geldi bana..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Savaş'ım ben kendimi kıyı avı için hazırlamışdım.Ve yemimiz mamundu...Fakat,daha önceki yıllarda Temmuz ortalarına doğru akın yapmaya başlayan kırıntı balık cemaati ''herhalde hava sıcaklığından'' bu sene erken ortalığı bastı.Ve kıyı avından bir netice alamadık.Daha atar atmaz saniyeler içinde yemi yediler.Bu da demek ki, kıyıdan nereye gidersen git..artık yengeç vs. gibi sağlam yem zamanı gelmiş.. ve işi tekneye dökelim dedik.Tabi haberli gitmediğimizden dolayı ,ortamın ne olup olmıyacağını bilemediğimizden sadece 50 sülünez almışdık.Yem çok az olduğundan ben teknede bol bol çene ve kameramanlık yaptım.Yani mamun takımını değiştirip de olta atmadım.Bıraktım benim yerime oğlan atsın diye.Eeee yavaş yavaş alışsın dimi be yav..O yüzden tutulan balıklar Oğlum ve Erdal beye ait.Bende ise sıfır elde var sıfır.. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() İshak arkadaşım güzel bir gün iyi balıklar boynuzun kulağı gecme durumları!valla hepsi cok güzel günün sprizi ile biten görüntüler gercekten harika bir vidio.tebrikler devamını bekliyoruz bu gecen kış ayları seni kızdırmış ama oğlun da bundan etkilenmiş gibi ne dersin.
![]() BABASINA BAK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] OĞLUNU BALIĞA GÖTÜR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ah güzel abim sizde keşke geleydiniz bizimle hem tanışmış olurduk hemde doyardınız balığa. bir dahaki sefere inşallah.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kıvanç'ım ne desen haklısın....Ama nasip kısmet.....İnşallah bu yaz mutlaka beraber olta atma imkanı bulacağız... Rauf hocam, bu işin en zevkli tarafıda ''YAŞADIĞIMIZ GÜZELLİKLERİN'' bir nebze dahi olsa ''elektiriğini '' dostlarla paylaşabilmek olsa gerek... Şu video olayı beni dün çok uğraştırdı...O kadar çok balık tutma ve doğa-tabiat çekimi yaptım ki...İlla velakin bu video paylaşım sitesi olayı sadece 10 dakika ile sınırlandırmış...Bende kırpa kırpa kuşa çevirip; ancak bu kadarını yapabildildim...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uzun süren ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 16-06-2008 13:26 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
uzun bir aradan sonra... | er35han | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 12-07-2007 07:11 |
TATLISU LEVREĞİ(Uzun Levrek) AVCILIĞI | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 05-04-2006 01:18 |
Uzun Köstekli Takım | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 21-12-2005 07:20 |