|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() sevgılı abılerım ve kardeşlerım . hepınıze çok çok teşekkür ederım.dostluğunuz her şeyden güzel.sızlerı tanıdığım ıçın çok mutluyum .hepınıze saygılar sevgıler
sanalda olsa gerçekte olsa dostluk her zaman çok güzeldir |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() selçuk kardeşım verdığın bılgıler en az senın kadar değerlı çok teşekkür ederım kardeşım. sevgıler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok çok geçmiş olsun Hasan abi.Acil şifalar.İnşallah babanız bu rahatsızlığı en ufak hasarla atlatır...
Tekrar acil şifalar... Saygılar...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hasan abi büyük geçmiş olsun acil sifalar dilerim...İnsallah babanız tez zamanda iyileşir sağlık sıhatine kavuşur...Abi babanıza alıç çayını ve nar suyunu az da olsa düzenli bir şekilde günlük tüketmesini sağlarsanız faydasını görecektir..alıç tıbben kanıtlanmış kalp kaslarını kuvvetlendirici bir etki yaptığı yazıo bazı sitelerde ...Nar suyu ise (taze sıkılmış veya her gün bir-iki tane yiyebilir)kanı sulandırıcı etki yaptığından kalbi yormadan çaışmasını sağlıyor...tekrardan geçmiş olsun diyorum...benim de babam kalp rahatsızlığı çektiği sıralarda kullanmıştı olumlu sonuçlar aldık...yinede yazdıklarımı bı araştırın derimm..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() abicim tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abicim mesajı şimdi gördüm,
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi forum da bugün okudum , üzüldüm.Allah acil şifalar versin.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abi Allah tan acil şifalar dilerim,umarım tez zamanda atlatır ve beraber yaptığınız avların macera ve fotoğraflarını hayranlıkla izlemeye devam ederiz.Geçmiş olsun abicim.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Selçuk seni canı gönülden tebrik ediyorum tekrar tekrar formda yazıların ve bilgilerin bizi aydınlatmaya devam ediyor teşşekkürler, ellerine sağlık.... senin de , seninde babana allah sıhhat versin sevgi ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan üstadın çupra avları | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 33 | 01-04-2011 20:16 |
Hasan Ustadan yeni videolar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 09-03-2010 15:34 |
Hasan bey hoşgeldiniz.. | Uzm.Dr.Rastgele | Tanışma | 3 | 18-10-2006 17:20 |