|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamüneleyküm,
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin.yakınlarına ALLAH sabır versin. pazar günü saat 6 buçuk ta pita da oltalarımızı suyla buluşturduk. saat sekiz oldu 5 10 gopez in dışında bi şey yok.hekim adasının arkasında da arkadaşlar vardı.arayıp oranın durumunu sorduk.dedilerki üçü 1 kğ gelecek mercanlar alıyoruz.kim tutar bizi artık orada,hemen onlaran yanına gittik. gittiğimizde artık mercan kesti dediler.bir tane yaklaşık 75 cm boyunda köpekbalığı yakalamışlar.neyse biz orada saat 5 şe kadar avlandık. oltanın birine yengeçle kalamar takıp attım yarım saat beklemeden sonra oltanın ucu nerdeyse denize yapışıverdi.tamam dedim şimdi babayı aldık. her an kamış kırılacak gibiydi.o sert kafalara rağmen yarıya kadar çektim ama son kafa oltayı koparmaya yetti.acaba neydi diye konuşup durduk. yem olarak sülünez kullandık. aslında hepsi bu değil ben bi akşam yiyeceğim kadar aldım gerisini arkadaşlara bıraktım. hepinize saygı ve sevgilerimle.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() özür dilerim bunu nasıl uygularım
yardımcı olurmusunuz ?
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, bereketli olsun. Uzun zamandır ilk defa Çeşmealtı tarafından böyle güzel mercanlı resimler geliyor. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adooooooooo bak görüyon mu nasıl mercanlar tutmuşlar pazar günü mercan tarlasını bulamazsan yandın dilimden 5 sene kurtulamazsın
![]() Tebrik ederim abi harika mercan çeşmealtından böyle balık görmek hakkaten sevindirici.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selamlar tüm deniz severlerin kadir gecesi mübarek olsun
pazar sabahı hekimin taşında bizde vardık o sizin oltayı kopran yada onun arkadaşı aynı şeyi bizede yaptı.suyun bir kaç metre altında yüzen kafaya yakın kısmı sarımsı pembe bir balık öğleye kadar etrafımızda dolanıp durdu bazen izmarit çekerken yukarı gelen balığın peşinde tekneye kadar yaklaşıyordu.adını bilmiyorum ama 60-70 cm uzunluğunda bi balıktı.büyük iğneye canlı bi izmarit takıp attım avlanmaya devam ederken.kalın misina arkaya kadar geldi.çektik iyi ağır bi şey gelen yılan balığıydı oda 70-80 cm uzunlukta bacağım kalınlığındaydı.tekneye alamadık kopardı kaçtı. zaten irkildik tekneye alsakta elleyemezdik.işte böyle bir pazardı bol izmarit kopez 3 tane mercan ve isparozla dödük.iyi haftalar dileğiyle.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() O balık sanırım lampuka Ender abi.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() kısmetin bukadarmış yinede güzel bir zaman gecirmişsin afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() sn imbat teşekkürler bir yerde okumuştum ege grubuna dahil olma diye nasıl olurum şimdiden peşin teşekkürler
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() Ender abi nerede okuduğunu bilmiyorum ama böyle bir grup yok diye biliyorum varsada haberdar değilim
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı Raporu | Engin Bahce | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 14-11-2009 00:13 |
19.07 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-07-2009 21:18 |
18.05. Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 23-05-2008 12:47 |
Çeşmealtı Raporu | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-04-2008 20:55 |
03,02,08 pazar aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 06-02-2008 07:53 |