|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Levrek başlıyo bi deniyelim bakalım bu rapalayıda
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper kardeşim ben cok memnunum sanırım lüferdede etkili olur selamlar.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür ederim abi .. araştırıyorum. avmarketi nokta kom felan.. sağolasın
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alper çok hızlı girdin balık avı işine....
Az bir soluklan.... ![]() Keyifli ve bereketli avlar yaşaman dileğiyle.. Rastgele..
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Bişey yapmadım... Sana verdiğim bilgileri çevremdeki tüm arkadaşlarıma paylaşıyorum... sende iyi niyetli avlanacak bir arkadaş olarak sadece şunu unutma "HEDEFLEDİĞİN BALIK TÜRÜ, HANGİ YEMLE ? HANGİ ŞARTLARDA İKNA EDİLİR? " KULLANDIĞIN YEM SENİN YAKALAYACAĞIN BALIĞI BELİRLER.... Taygun kardeşime balıkların fotolarını gönderdim... o siteye ekledikten sonra bi incele bakalım ![]() Allah herkese gönlünce keyifli ve bereketli avlar nasip etsin... Selamlar..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alinin balıklarından çok Levent abinin tuttuğu balıklar dikkatimi çekti fotolarda
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() levent abi tebrikler.
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sağol Alper...
Umarım daha güzel ve daha keyifli ve daha çoğunu sen yakalarsın.. Lüfer avlanması ve yemesi çok keyifli bir hayvan.... Alinin Balıkları ile avlanırken su üzerinde saldırısını izlerken her defasında müthüş bir keyif alıyorum... Sadece saldırı değil, yakalandıktan sonra kendini kurtarmak için su üzerinde yaptığı hamleleri görsen dehşete kapılırsın... ONU TANIMLAMAK İÇİN İKİ KELİME: "MUHTEŞEM BALIK"..... ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi iyi bayramlar.. ama hava muhalefeti ve nezle sebebiyle balık tutmaya gidemedim.. bide tasvirini yapmışsınki.. hava nezle umurumda deil gayrı.. bu akşamgün batımında ben ve alinin balıkları gidiyoruz...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Birkaç tavsiye | fahrettin | TATLI SU AVI | 2 | 06-08-2009 21:52 |
Urunler Tavsiye | social | Malzemeler ve Bakımları | 10 | 08-03-2008 08:25 |
Bir tavsiye | social | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 04-03-2008 15:11 |
Çaylak balıkçıyım ne oolur tavsiye | SİNAN K | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 22:47 |
tavsiye ederim | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 12-02-2007 16:00 |