|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam ocelıkle rast gelsin arkadaslar bende aldım bu saatten ama turkce kullanım klavuzu olmadıgı ıcın ayarlarını yapamıyorum yardımcı olursanız sevınırım...cagiran.irfan@hotmail.com bu adrese yollarsanız memnun olurum kolay gelsin tşkler..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selamlar
Ben de saati aldım fakat bi türlü ayarlayamıyorum Türkçe Kullanım klavuzu için bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese rast gelsin selamlar ve sevgiler mail adresim av_aliozcel@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper kardeş selamlar.sanırım sen internette bakmışsın.Öncelikle internette yazılanlar doğru değil.saate balık cinsini seçebilme diye bir özellik yok.Yalan yazıyorlar.Birde saati almayı düşünenlere önemli bir bilgi vereyim.Ben saati 70 ytl ye aldım.sebebi ise casio firmasının türkiye distribitörü ersa adında firma, yetkili bayiler haricinde internet garantisi kabul etmiyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yusuf abi desteğin için teşekkürler.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar mesajını aldım sağolasın iyiyim.Türkçe Klavuzu mail adresine yolladım.Dosya pdf formatında olduğundan adobe reader tarzı bir programla açman gerekiyor.İnşallah doğru gondermişimdir teyid edersen sevinirim.
Bu mesaj en son " 22-02-2008 " tarihinde saat 16:53 itibariyle polmurat tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şu düzeni merak ettim valla. Harika birşeye benziyor.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur gönderdim sende teyid edersen sevinirim.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Yeni saatinle inşallah iyi avlar yakalar ve bizlerle paylaşırsın.rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim...göndermiş olduğun kullanma kılavuzuna göre ayarlarını yaptım...şimdi sıra denemekte...ilk balık avımda sizlerle paylaşıcam inşallah...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mrb galiba sizde saatin türkçe klavuzu varmış bende ingilizcesi var tükçesini firmadan istedim ama göndermediler sen bu maillerden birine yollarsan sevinirim şimdiden teşekkürler serkanhazar2020@hotmail.com veya serkanhazar202024@gmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |