|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşı kaybetmemek lazım hoşgeldin bende yeni geldim görünüş itibariyle şimano kataloğumuz olarak seni değerlendiricez
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() shimano deyince bütün balıklar durur ismi çekiyo demekki balıklarıda çeken bu
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba umarım banada yardımcı olabilirsiniz hayperloop fb 40 lık makinemin kalama ayar cevirme aparatını kaybettim nerden teymin edebilirim..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İzmir'de Hisar balıkçılık getirtiyor bu ürünleri.
İnternetten telefon numarasını bulup sorabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba bugün bir shimano exage 6000 fb aldım.fakat dikkatimi çeken ve beni düsündüren bir sey var makinanın kolunu saga sola oynattıgımda göbekten hafif bir oynama oluyor.Benim baska marka eski bir makinam var onuda denedim aynı sey ondada oluyor ama yeni aldıgım shimanoda bu normalmi satıcı bana normal oldugunu hafif bir pay oldugunu söyledi ama yinede size sormak istedim bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim aklıma takılıyor sürekli...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende şimano almak istiyorum ama çok pahalılar. bir tane şimano hyperlop buldum 2500, bulabildiğim en ucuz makina, alsam idare edermi acaba? verebileceğim maximum miktar buna yetiyor
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Shimano alivio 6000 fa | albayrak1616 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 20-12-2009 15:03 |
alman uretimi dam ve japon shimano | ikeida | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-01-2009 10:20 |
shimano tld 20/30 II nin Bakım açıklaması | levrek | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-05-2008 20:51 |
shimano | reos_mow | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 11-09-2006 13:36 |