|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Yav Selim sadece sana şans dileyip tiyo vermiş.Kıskandım yani...Ona sen teşekkür edicen. Ben etsem etsem senin adına edebilirim.Ali Rıza,şapkasız çıkmam sen merak etme kardeşim.Teşekkür ederim...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bu mesaj en son " 08-01-2006 " tarihinde saat 04:46 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami büyük ölü balık kulanman lazım,ki büyük turna yakalayasın şunu unutma kışın turna devamlı büyük yem peşindedir ufak balıklarla fazla uğraşıp enerjisini harcamak istemez (Yazın durum değişiyor)ne kadar büyük balık avlarsa o kadar az enerji harcayacağından büyük balıkların peşindedir kaşık tabi bir yöntem ama en iyi balıkla av alırsın, kaşıkla tabiki gölün her yerini taraman mümkün ama dediğim gibi devamlı yer değiştirirsen balıkla av daha verimli olur.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi canlı balık veya canlı kurbağa da iyidir. Ben canlı kurbağa takarım hep.
Sonuç da her zaman çok iyidir. Hiç uğraşmazsın abi. Hemen atlar. Bu havada kurbağa biraz zor tabii... Ama kıyıdan sinek iğne ile birkaç küçük balık tutulabilir sanırım...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
antaLya eşek mırmırı operasyonu:D | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 26-01-2009 11:53 |
amasya yeşilırmak ta kış | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 07-11-2006 16:14 |
Amasya Çakallar dan Yeşilırmakta Kış | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 22-09-2006 09:26 |
amasya haritası | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 16-04-2006 04:25 |
Amasya Uluköy Baraji | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 24-09-2005 05:41 |